Kategoriler

Arşivler

Mine POLAT Kategoriler

Tarih 20 Şub 2011 Kategori: Mine POLAT

Eskisine Göre

Güçsüzüm eskisine göre. Dik duran omuzlarımın düştüğünü görüyorum aynada. Başkalarına küçük görünen bu sebep neden bana dünyadan da büyük gözüküyor? Gururluyum diye gezinirken ben, evrenin en gurursuzu haline geldim bir anda. Sebep ne, yok olan ne, derdiniz ne ey kötülük?

Tarih 20 Şub 2011 Kategori: Mine POLAT

İlk Aşk Kutsaldır

Her şeyin ilki bambaşkadır; hele de ilk aşk daha bir başka… Dünya avuçlarının içindeymiş gibi hissedersin adeta. Gülen bir yüzün ve mutluluk saçan bir havan vardır daima. Hayat o zaman yaşamaya bedel. Bir takım ilkler ve mutluluklar yaşarsın onunla. Ve eminim ki bu ilkler son nefesine kadar seninle beraber gelecektir.

Tarih 23 Oca 2011 Kategori: Mine POLAT

Tek Adres Ölüm

Doğum, yaşam ve ölüm… Asırlardır süre gelen ve bundan sonraki nesillerde de devam edecek olan tek gerçek. Ölüm ise kaçınılmaz son gibi gözüken başlangıç.

Tarih 13 Oca 2011 Kategori: Mine POLAT

GÜLÜN HAYATIN CİLVELERİNE İNAT

Geceler bitsin diye haykırırım her zaman dünyaya ama gecelerin dostum olduğunu ne de çabuk unuturum oysaki. Geceler olmasaydı eğer kim nasıl içini dökerdi duvarlara. Zifiri karanlık sökerken içe saplanan huzuru ağlamaklı geçirmek ne de büyük bir kayıp.

Tarih 13 Oca 2011 Kategori: Mine POLAT

Düşün, Yaşa ve Hisset

Boş… Bana gelen ve benden dışarıya akan hisler bomboş… Gözkapaklarım nedensiz çaba sarf ediyor. Ne duvarın ne de karşımda dikilen insanın değeri var. Ayna kırıkları acıtıyor ayağımı ansızın; az da olsa çıkarıyorum sanal âlemden zihnimi… Ayna karşımda gurur verici