Kategoriler

Arşivler

Emine ÖZTÜRK Kategoriler

Tarih 28 Nis 2014 Kategori: Emine ÖZTÜRK

Hayat Her Şeye Rağmen Yaşamaya Değer

Hayata yaşamaya bir kere geldim ben.

Tüm dertleri arka bahçem de ,derince bir çukur kazarak açılmamak üzere toprağa gömdüm .
Ohh be Mutluluk bizlerin elinde dostlar pozitif düşünceyi kendimize yer edinelim.
Bugünün tekrarı asla olmayacak,hayata bende varım demeniz yeterli olacaktır…

Tarih 28 Eki 2013 Kategori: Emine ÖZTÜRK

Biz Kadınlar…

Erkekler ne denli biz kadınlara göre daha güçlü yaratılmış olsa da bizlerden geç hayata başladıkları maalesef ki tartışmaya kapalı bi…r mevzu… Erkek kadın eşitliğine karşı yapılanları kendi düşünce ve tespitlerime göre de Kuran-ı Kerim de de geçen ayetlerinde tartışmasız olarak bizlerin erkeklerin varlığından yaratılmış olmamız bedensel olarak bizlerden yapıca güçlü olmalarından da gayet açık ve net görebiliyoruz.Bizler savunmasız yaratılmışlar değiliz lakin feminist grupların çarpıtmalarına kimi zaman tahammülde ve tekerrürde ısrarlarına katlanmak inanılmaz zor ve meşakkatli geliyor. Bizler erkeklerin köleleri olarak değil toplumsal aile kavramının bir bireyi olarak yaratıldık.

Tarih 27 Eki 2013 Kategori: Emine ÖZTÜRK

Yalnızlığımda Dile Geldi Türküler

Sağır bir sessizlik içinde, doya doya, kana kana susuyorum! İşte bir türkü daha söylüyorum, avazım çıktığı kadar susarak. Demli bir yalnızlıklara, bir daha hiç konuşmasam diyorum. Ve sussam sussam, ebediyete kadar. Hiç konuşmasam… Bir satır başında birden, kalemim ola bildiğince konuşsa. Ezberimde kalsa tüm türküler, söylesem uzaklara gitse sesim, konuşmasam sussam… Nakaratındayım, beni bu gece dehlizlere sürükleyen türkülerin…

Tarih 26 Ağu 2013 Kategori: Emine ÖZTÜRK

Kirli Ve Tatlı

Yudum yudum içip pınarından, ”Şaşkınım a oğul”diyor baba! Süzdük birbirimizi, uyandım kış uykumdan! Kanatsız bir turnayım, uçsuz bir ummanda. Evrenin yüreğine yaslandım, hayat ne güzel. Sınırsız sevelim tüm güzellikleri bıkmadan, Umutlarımız da eksilmesin gülüşler.

Tarih 14 Tem 2013 Kategori: Emine ÖZTÜRK

Hayat Her Şeye Rağmen Yaşamaya Değer

Sanırım bugün yüreğim gülümseyerek açtı gözlerini sabaha ve ruhumda ki küçük kız capcanlı uyandı güne.. Ve susmak bilmiyor yüreğimle ruhum.. Bugün güne başka açtım gözlerimi nedeni ne mi? Bunu bende bilmiyorum ama bu güzel çok güzel bir şey..

Tarih 26 Haz 2013 Kategori: Emine ÖZTÜRK

Ben Bu Oyunu Oynamıyorum Anne

Kadın bunalım için de, küçük kızıyla konuştuktan sonra,valizini toplar ve çalışmak
için evden gider. Arkasına bakmadan sessizliğine gömülerek aklı küçük kızında kalmış olsa da için için ağlayarak. Biraz huzur diler tanrısından Tanrı onunda yaratıcısıdır ve koruyucu melekleri nerededir ki şu an yanında yok?

Tarih 21 Haz 2013 Kategori: Emine ÖZTÜRK

Hayata Dair

Bazen o kadar sinirleniyorum ki diyorum ki, ben niye yaşıyorum ama bir taraftan da oğlum var ben kocamın ikinci eşiyim ve ikimizde aynı evin içinde yaşıyoruz.

Beni ayır diyorum bana kızıyor. Bir gece benim yanımda yatıyor, bir gecede onun yanında. Sabah benim gözümün önünde banyo yaptıkları zaman ölüyorum, bitiyorum, kahroluyorum, sevdiğimi başkasıyla paylaşamıyorum. Ona bakmaya, dokunmaya

Tarih 9 Haz 2013 Kategori: Emine ÖZTÜRK

Şunu Merak Etmekteyim?

Biz şairler şiir sitelerine şiirler yazmazsak, şiir sitelerinin hali ne
olur acaba? Hiç birisi bizleri düşündü mü ve bizlere ne kadar değer verdiler? En ufacık meseleleri kendilerine meal edip bizlere saygı ölçüleri ne derecede önemli? Biz şairler bir karşılık beklemeden,