Kategoriler

Arşivler

Aylin AKGÜN Kategoriler

Tarih 16 Haz 2016 Kategori: Aylin AKGÜN

Ananın Oğluna Mektubu

Bize telefonda yanıma gelin deysin amma nası gelelim be oğul. Buban urada çok sıkılıyı. Sen de gordün ya, akşama gada evde kurüdütü. Bana şakınıyı, kulük gibi Istanbul a otumaya mı gidülü deye.

Tarih 6 Haz 2016 Kategori: Aylin AKGÜN

RAMAZANA ÖZEL

Bu ayda Oruç tutmak farz ama tutamayanları kınamak yerine vardır bir sebebi diye düşünmemiz lazım değil midir? Ben şahsım adına söylemeliyim ki hayatımda tutamayanları kınamam kınamadım da. Ramazan bir fırsat ayıdır aynı zamanda. Birbirimizle helalleşmeli ve geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağı hakkında hem kendimize hemde karşımızdaki insana veya insanlara söz vermeliyiz.

Tarih 22 Ağu 2014 Kategori: Aylin AKGÜN

KAR YAĞIYOR

Dışarıda lapa lapa kar yağıyor,ve ben camın önüne oturmuş çayımı yudumluyorum….Hava gri, odun kokusu evi sarmış, soba çıtır çıtır ses çıkarıyor…. çocukluk anılarım canlandı.

Zonguldak Fener ilkokulunun arkasında, yokuşu çıkınca müstakil bir evde oturduğumuzu hatırlıyorum.

3 veya 4 yaşlarında olmalıyım.

Tarih 22 Ağu 2014 Kategori: Aylin AKGÜN

ARKADAŞ

Babamı 1979 senesinde kaybettikten sonra sudan çıkmış balığa dönmüştük ailece.. Çınar ağacımız ve bugüne değin unutamadığım ilk sevdiğim adam kalp yetmezliği tanısı ile bizlere veda etmişti..O benim her şeyimdi..Yerini hiç bir şey dolduramadı..Onu hasretle ve Rahmet le yad ediyorum, mekanı cennet olsun..

Tarih 15 Haz 2014 Kategori: Aylin AKGÜN

ZONGULDAK ANILARI

Eskilerden gelen bir koku duydum birden; Zonguldak kokusu…Doğduğum şehir, çocukluğumun ve gençlik yıllarımı yaşadığım,O müstesna, unutulmayacak anılarla dolu olan Güzel Zonguldak canlandı gözlerimde…

Sekiz Mart bin dokuz yüz elli altı yılı, Kara elmas mahallesinde dünyaya gelmişim. Daha sonra Fener semtinde, Bahçeli bir evde oturduğumuzu anımsıyorum. Çocukluğumun en güzel yıllarını geçirdim.