Kategoriler

Arşivler

Hüseyin DURMUŞ Kategoriler

Tarih 15 Ağu 2019 Kategori: Hüseyin DURMUŞ

Sevgili torunlarım Zeynep ve erkek kardeşine;

13.08.2019/Karabağlar Sevgili torunlarım Zeynep ve erkek kardeşine; Merhaba sevgili torunlarım. Bugün Kurban Bayramı’nın 3. Günü ve ben hala sizleri göremedim. Yıllar önce henüz bazı sebepler bilemediğim nedenlerden dolayı annenizle ve teyzenizle görüşemiyoruz. Aslında sebep anneannenizden ve dayılarınızdan kaynaklanmakta. Evet Zeynep torunum 8 yaşına geldin ben sana hala sarılamadım. Şimdi de bir erkek kardeşin var. Ben […]

Tarih 11 May 2019 Kategori: Hüseyin DURMUŞ

Zeynep torunum;

Merhaba Zeynep torunu m, nasılsın iyi misin? Uzun zamandır sana mektup yazamadım. Ben çok iyiyim Allah’a şükür. Hala sana kavuşamamanın, senden uzak kalmanın dayanılmaz arzularıyla birbirimize sevebileceğimiz, büyük bir özlemle kucaklaşa bileceğimiz o anı beklemekteyim.

Tarih 17 Tem 2015 Kategori: Hüseyin DURMUŞ

SENSİZ BİR BAYRAM DAHA!!!

Merhaba bir tanem. Dedesinin biricik torunu, nasılsın bakalım? Beni sorarsan ben bomba gibiyim Zeynep torunum. Bu gün ramazan bayramının birinci günü ve ben seni tam beş yıldır kapımda bekliyorum. Her bayram kapımın ziline basarak aşağıdan bana “ Hüseyin Dede, ben geldim. Bekle beni.” Sesini duymayı o kadar çok istiyorum ki, ama ne yazık ki bu bayramda kapımı çalmayacaksın ve bana seslenemeyeceksin. Senin elinde değil benim kapımı çalmamak ve benim evime gelmen sana bağlı değil.

Tarih 6 Eki 2014 Kategori: Hüseyin DURMUŞ

Sevgili Zeynep Torunum;

Merhaba Zeynep’im, merhaba canım, merhaba bir tanem. Bugün
bayramın üçüncü günü ve senden yine haber alamadım. Seni yine kucaklayamadım.
Senin o güzel yüzünü göremedim. Bana “ Dedem, biricik dedem, tontoş dedem,
pamuk dedem”. deyişini yine duyamadım bu bayramda. Yine hasretleri mektuplara

Tarih 14 Eki 2013 Kategori: Hüseyin DURMUŞ

Zeynep Turunuma2

Zeynep Turunum;

Merhaba Zeynep Torunum. Bu sana ikinci mektubum oluyor. Yarın Kurban Bayramı ve sana olan özlemim, hasretim hala dayanılmaz acılarla devam ediyor. Nasılsın benim biricik torunum? Umarım sağlığında bir sorun yoktur. Artık evin içerisinde, sokakta ve parklarda koşturmaya başladın umarım.

Tarih 4 Tem 2013 Kategori: Hüseyin DURMUŞ

ZEYNEP TORUNUMA

Sevgili Zeynep Torunum;
Gece rüyalarımı süsleyen, bazen benimle konuşan, bazen benimle köşe kapmaca oynayan, bazen de benden çok uzaklara kaçmaya çalışan biricik torunum Zeynep. Sen dünyaya geleli artık üçüncü yaşını doldurmak üzeresin ve ben hala seni göremedim. Şu dünya gözüyle seni göremedim. Senin o küçücük, minnacık