Kategoriler

Arşivler

Fotoğraf Galerisi Kategoriler

Tarih 27 Nis 2020 Kategori: Hüseyin DURMUŞ

ORUÇ TUTULMASI İÇİN FETVA GEREKLİ Mİ?

ORUÇ TUTULMASI İÇİN FETVA GEREKLİ Mİ? Oruç tutmak farzdır. Sağlıklı olan her inanan ferdin yerine getirmesi gereken farz ibadettir. Hangi hallerde orucun tutulamayacağı haller açık ve nettir. Coranavirüs uluslar arası bir hastalık gibi olsa da, önemli olan ülke içerisindeki durum da göz önünde tutulmalıdır. Ayrıca oruç ulusal bir ibadet de değildir. Oruç tutmak kişisel bir […]

Tarih 18 May 2019 Kategori: Hüseyin DURMUŞ

Yaşamdan ve Doğadan Kesitler

Değerli dostlarım. Bugün sizler için bir nostalji hazırlamak istedim. Umarım beğenirsiniz. Kendi balkonumda yetiştirdiğim Japon Gülü ve şebboy çiçeği, karanfiller. Bunun yanı sıra İzmir’in değişik yerlerinden kesitler.

Tarih 18 May 2019 Kategori: Sabriye DENİZ

Emeğin Yansımaları

Emeğin Yansımaları

Sabriye Deniz hanımın kara kalem çalışmalarının yansımaları. Duygu seli oluşan çalışmalar. Kalemine, emeğine sağlık.

Tarih 14 May 2019 Kategori: Belinay Gürlek

Belinay Gürlek

28 Temmuz 2004’de Afyon,Bolvadin’de doğdum. Alkasan İlköğretim okulundan mezun oldum. Sonra Afyon’a taşındık ve Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu’na başladım. 6.sınıfta resme olan ilgimi keşfettim. 7.sınıfta ise bir resim kursuna başladım.

Tarih 4 Şub 2017 Kategori: Canan Bilir

Genç ressam Canan Bilir

Genç ressam Canan Bilir hanımın karakalem ve yağlı boya çalışmaları. Ayrıca ressam Caanan hanım isteyen kişilerin resimlerini de çizerek kendilerine yolluyor. Bedelini resim yaptıracak kişiler kendisi ile irtibat kurarak konuşmak durumundadır. Kendisi ile irtibat kuracakların şahsıma ait telefonu arayarak bilgilendirme yapılabilecektir.

Tarih 19 Mar 2016 Kategori: İlayda Yıldırım

Emeğin Alınteri Karşılığı

İnsanlar bazen öylesine kalemi eline alır. Bir şeyler karalamaya başlar. Farkında olmaz yaptığı çizgilerden. Bir farkeden olur bu çizimleri ve harcanan emeği. Kendisi küçük ama geleceği yapmış olduğu çizgiler nedeniyle parlak olan İlayda’nın çizim çalışmaları

Tarih 6 Mar 2016 Kategori: Canan ÖZDEMİR

Doğadan

Doğadan, yaşamdan ve inançtan oluşan güzel bir album. Yaşamımızda her birinin ayrı bir yeri ve önemi vardır. Güzel seyirler dileriz.

Tarih 2 Şub 2016 Kategori: Hüseyin DURMUŞ

GEMİCİ KIRI KÖYÜ/BİGA

Benim köyüm. Doğduğum, ama yollarında fazla dolaşma imkanım olmayan köyüm. Eğitim ve ekmek parası nedeniyle ayrılarak gurbette burnumda tüten Gemici Kırı köyü.

Tarih 13 Eki 2015 Kategori: Canan ÖZDEMİR

SEYEREDERKEN GÖZLERİNİZ DİNLENSİN

SEYEREDERKEN GÖZLERİNİZ DİNLENSİN
Doğada yürürken bazen dikkatsiz oluşumuz yönüyle göremediklerimiz olur. Bu resimler çok güzel çekilmiş olmasına karşın dikkatli bir şekilde izlenmesi gerekiyor. Güzel seyirler dilerim.

Tarih 22 Ağu 2015 Kategori: Canan ÖZDEMİR

Yürek Dikene Konsa

Yürek dikene konsa kanımız dosta gider,günler vuslatı ansa canımız dosta gider, sevgiler dua olur, dualar dosta gider, bu dost dostlarına hayırlı günler diler, Hoşgeldiniz der. Canan ÖZDEMİR