Kategoriler

Arşivler

Gülhun ERTİLAV Kategoriler

Tarih 19 May 2016 Kategori: Gülhun ERTİLAV

Sevginin Yıktığı Engel

Hani bazı insanlar “Hayatımı anlatsam roman olur” derler ya. Onun yaşamı da tam söylediği gibi roman olurdu aslında.
Çok seviyordum onu dinlemeyi. Sadece yazmak için değil elbette. Birlikte sohbete başladığımızda, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum bile.

Tarih 19 May 2016 Kategori: Gülhun ERTİLAV

Teyzanne

“Eğer bu son sınavları da verirsem, önümde hiçbir engel kalmayacak Teyzanne” diyordu telefondaki heyecanlı ses; yani benim manevi oğlum… Veteriner olacak ve okulunda asistan olarak görevine devam edecekti artık.

Tarih 16 Şub 2016 Kategori: Gülhun ERTİLAV

Elde Kalan Bir HİÇ

Telefonum çaldığında bulaşıkları yeni bitirmiş, ellerimi kurulamaktaydım. Göz ucuyla “Arayan kimmiş?” diye baktım. Alt katta oturan yaşlı teyzenin adını görünce oldukça sevindim.
-İşlerin bitti mi kızım?

Tarih 16 Şub 2016 Kategori: Gülhun ERTİLAV

Bir Hayat Kokladım

Sabahları gelen telefonlar beni oldum olası mutlu eder. Gün yeni başlamıştır ve insanların ruhları daha bir arınmıştır o anlarda.
Tam bunları düşünürken telefonum acı acı değil, tatlı bir titreşimle “Ben buradayım” dedi. O ruhla gülümseyerek açtım telefonu.

Tarih 16 Şub 2016 Kategori: Gülhun ERTİLAV

Rüyalar Gerçek Olur Mu?

Kızlarım yarıyıl tatiline geldikleri zaman dünyalar benim oluyor. Onların cıvıl cıvıl sesleri bana enerji katıyor. Gelişlerini dört gözle bekliyorum. Bu dönem tatilinde olduğu gibi.
Bir önceki geceden plan yaptık. Çarşıda ki alışverişin arkasından o taraflarda oturan Fatma Hanıma uğrayalım diye. Ertesi gün geç saatte yapılan bir kahvaltı arkasından keyifle içilen kahveden sonra çarşıya gitmek üzere arabadaydık