Kategoriler

Arşivler

Zeynep ÖZÜGENÇ Kategoriler

Tarih 6 Oca 2016 Kategori: Zeynep ÖZÜGENÇ

GECENİN KÖRÜ

Bir zamanlar. dostlukla yaşadığımız insanları,şimdi görmek istemiyoruz nedense! Misafirperverilikle bir anılan ismimiz, unutuldu unutulacak neredeyse,çat kapı misafirlikler ; şimdi antika değerinde hem neden olacakmış ki heşeyim var evimde televizyon,bilgisayar ,telefon hemde en akıllısından .Arabam son model 30-40 bin borcum var ama bankaya olsun ne çıkar havam var basıyorum havamı geziyorum denizimi tatilimi ah!

Tarih 6 Oca 2016 Kategori: Zeynep ÖZÜGENÇ

YILANIN BAŞI

Merhabalar, bugün en yeni bebeğin, yeni nefesinde, yeni gülüşündeyiz ;geçen sene bugünde eskittiğimiz yılın bize ne getireceğini bilememiştik.İşte yine bu durumdayız yani tarih tekerrür ediyor;Geriye dönüp baktığımızda daha dün o koca 365 yaprağın son tanesini yaşarken ne umutla besledik yine hayaller kurduk uçsuz,bucaksız bu bebeğe boyundan büyük ne elbiseler dikdik bir damla bedenine ah ki ah işte yine şehit haberleri,zamlar,bağnazlık umursamazlık bu 2016 sokağına taşındı.

Tarih 6 Oca 2016 Kategori: Zeynep ÖZÜGENÇ

LÜLE TAŞI KÜPELERİM

Her hafta sonu, başka yerde uyanmak gelenekselleşti bende! Bir de yeni yerler, yeni kültürler. Bunda, gezmeyi sevmemin büyük payı olsa da sağlam arkadaşlarımın olması ve gittikleri yerlere beni davet etmeleri önemli katkı sağlamakta. Cuma günkü mesaiyi tamamladıktan sonra Torbalı’dan kaçış başladı. Yine Pazartesi-Cuma arası işim nedeniyle ikamet edip, talihinde yardımıyla her hafta sonu -nasıl oluyorsa- kendimi Torbalı dışında buluyorum.