Kategoriler

Arşivler

Gülşah TANAĞARDI Kategoriler

Tarih 11 May 2018 Kategori: Gülşah TANAĞARDI

Rİ RA RO ROM 4

Rİ RA RO ROM 4 “Biz bir aileyiz Karin. İçerdekilere aldırma. İnan bana hepsi iyilerden. Bu konuyu daha sonra, senin hafızan yerine gelince tekrar konuşuruz.” “Her şey için teşekkür ederim İzhak. Gerçekten her birinize bana verdiğiniz destek için teşekkür ederim.” Gülümsediler ve kendileri için hazırlanmış çikolatalı sevgi keklerini yemek üzere salona geri döndüler. Karin ,salondan […]

Tarih 2 May 2018 Kategori: Gülşah TANAĞARDI

Rİ RA RO RUM 3

Bilinmeyen gölgeler alemine adım adım yaklaş. Acı çeken ruhların seslerini duyuyorken savaş bilinmeyenlerle. Önce inslerin çocuklarını, manya ve cucin ırkını ve onların yoldaşlarını kurtar. Ey dünyanın sırlarında gezinen savaşçı! Son yok oluştan sonra, Güneş ve Ay 100033. kez yan yana geldiğinde rüyalarını birleştir. Birleştir ki diyar diyar gezmiş o cucin yol göstersin sana.”

Tarih 30 Nis 2018 Kategori: Gülşah TANAĞARDI

Rİ RA RO RUM 2

Gözleri kadının gözleriyle buluştuğunda, birkaç saniye, kadının hemen yanı başında hissetti kendisini ve içini tatlı bir teslimiyet sardı.

Kısa bir şaşkınlıktan sonra kendini toparladı. Nihayetinde pencereden vuran gün ışığının göz yanılmasına sebep olduğuna karar verdi.

Tarih 27 Nis 2018 Kategori: Gülşah TANAĞARDI

Rİ RA RO RUM 1

Karanlıkta dolanan soğuk bir ıslıkla birlikte gecenin geri çekilme zamanı geldi. Delikanlı, günün ilk taze nefesini çekti içine. Felaketten kurtulmuş yolcular gibi şaşkın doğanın sesini dinledi. Gövdesi yaşlı ama yaprakları hala umut dolu koca çınara yaslandı, kapattı gözlerini, düşüncelerinin karmaşasına teslim oldu. Ensesine dökülen kuzguni siyah saçları rüzgarda dalgalanıyor, bronz tenini okşuyordu. Bir süre sonra lacivertin ihtişamıyla kutsanmış gözlerini açtı, hafifçe doğruldu.