HARİKA BİR HABER ALDIM!!!



Günaydın sevgili dostlarım. Yüzünüz güleç gönlünüz hoş umutlarınız daim olsun. Bu gününüz dünden daha güzel geçsin.

Dostlarım, sizlere bu gün harika haber vereyim. Bu haberimi çok dikkatli okuyunuz. Sevinir misiniz, üzülür misiniz, zil çalıp oynar misiniz bilmem.

Aldığım, araştırıp kesindir dediğim habere göre; ” ülkemizde büyük umutlarla kurulan millet ittifakının bu durumu 6 li masa ile büyük bir hızla devam ederken bir kaza oldu. Masanın bir ayağı kırıldı, bir ayağıda çatlamış yama tutmayacak. Ömrünü tamamlayan, aynı zamanda bu masayı alttan destekleyen 7 ayağın kafası bozuldu. Desteğini çekti. 6 ay sonra bu 6 li masa yıkılacak ve dağılacak. Kesin olarak altı ay sonra bu masa yok olacak.” diye bana bildirdiler. Ben bu haberi doğru kabul ediyorum. Masa çok kuvvetli diyorlardı. Ama masanın kuvvetli olmadığı ortaya çıktı.

Kısacası dostlarım bu masanın dağılma sebepleri o kadar çok oldu ki masa yükü çekemedi ve çöktü. Bu masanın uzerinde; teröre destek var, meclise girmesi yasaklı olanları arabalarına alıp meclise soktular ve üstelik bu kişilere basın toplantısı düzenledi. Istanbulda terör propagandası yaparak polis dövdüler. Alevi olan cumhur başkanı adayı olamaz diyen aynı masada ayrımcılık var. Hakaret ederler, hakaret eden olursa ortalıkta yaygara yaparlar. Birde bu masadaki bir lider kendisine hakaret ettiler diyerek 30.000 hakaret davasi açarak kişilerden pazarlık yaparak para almaya çalışıyorlar. Dış ülke elçilerinden yardım umarlar. İnanın o kadar çok olumsuzluklar var ki, say say bitmiyor.

Şimdilik bu habere göre Erdoğan düşmanları yine yarı yolda kaldı.

Saygılarımla.


18.06.2022 Cuma/ Karabağlar

Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair yazar

www.kafiye.net