DİKKAT DİKKAT, ARANIYOR!!!!!



Şaşırmış olan Kemal Kılıçdaroğlu, ne yapacağını bilemiyor artık. Seçim yaklaştıkça çılgınlığı bir kat daha arttı.

” HER YER KANDİL, HER YER DİRENİŞ.” ve kendilerini tehdit eden hdp ile ortak çalışmaya devam ediyor. Terör örgütü ile ortak çalıştığı anlaşılmasın diye dikkati başka tarafa çekmeye çalıyor. Bu nedenle ben Kemal beyin bu davranışlarını yadirgamiyorum.

Suriye ve Irakta şehitlerimiz pkk ve ypg lilerce şehit edilirken askerimizin ardında değil, sahte belgeler, evraklar ve yalanlara sarılıyor. Kısacası hainlerle ortak, ülkesini seven Türk halkına ise ihanete devam ediyor.

2023 seçimlerinden sonra Erdoğan ve ailesi ülkeyi terk ederek abd ye kaçacak diyor. Şaşırmamak elde değil. Asıl seçimden sonra Kemal bey ve millet ittifakindan bazıları abd ye kaçacaklar. Kemal bey bunu açıkça söylemiş oluyor. Çünkü ateş olmayan yerden duman tütmez. Bu ülkeyi hainler terkeder. Çünkü vatan haini fetoculeri affedecegiz diyor Kemal bey! Yani iktidara geldiklerinde bu ülkeyi resmen satacaklarini söylüyor. Türk halkının bu ihaneti görme zamanı geldi ve inşallah derslerini alıp hesap vermemek için kaçacaklar.

Kemal bey, Meral hanım ve diğer ortakları cildirdikca sataşacak ve kavga yapacak adam arıyorlar. Kısacası bu ülkeden seçimden sonra kaçacak olanlar millet ittifakı! Vatan hainleri kaçacak. Çünkü bu seçimden sonra hainlere ve iftiracılara hesap sorulacak. Bu nedenle kaçacaklar.

Ey Türk halkı! Şu vatan hainlerini çok iyi tanı. Seçim günü bu kişilere hesabını sor! Bu vatanın yükselmesi, muasır devletler içerisinde parmakla gösterilecek bir devlet haline getiren Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkma zamanı geldi. Düşmanını tanı, hainlere hesabını mutlaka sor! Eğer cumhur başkanımıza sahip çıkmazsak vatan hainleri sahip çıkacak. Bu dünyada olduğu gibi kıyamet günü de bunun hesabını veremezsin. İlk önce Allah in emirleri sahip çık, sonra Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çık, çık ki bu vatan düşman işgali altında inlemesin. Bakalım 2023 seçimleri sonu hainler kaçma fırsatı bulabileceksiniz mi?

Saygılarımla.



25.05.2022 Çarşamba/ Karabağlar




Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair yazar

www.kafiye.net