BİRİNE  GÜVENMEK



Birine güvenmek , güvenmekten de öte olmalı.Yanında rahat hissetmeli.Korkularını serbest bırakmalı. Çekingenliği ve kısıtlamaları tabiri caizse zihnini açmalı tabii öncelikle karşındaki insanı çok iyi tanımalı.

Ama duygusal açıdan iki farklı cinsin birbirine gereğinden fazla yakınlaşabileceğini ve neler olabileceğini de unutmamalıdır.

Sevgililer kendi aralarında açık konuşarak,, karşı tarafın tepkisini görür ve kendilerini daha güçlü hissederler.”Onun üzerinde etkim var,gücüm var.” gibi.Kişi bunu ilk kez deneyimliyorsa, inanılmaz derecede tatmin edici bulur.Bunun sonucunda karşısındakinin özel hissetmesine bir nevi yardım eder.

İnsanlar gözlerini kırpıştıran,yüzü kızaran birinden aşık olmuş anlamını çıkarıyor. Kimilerini yüreklendirmeye yetecek kadar bir gülümseyiş,bir bakış yetiyor. Herseyi bilmek, her bir sıkıcı gün boyunca neler yaptığının detaylarıyla birinin ilgilenmesi güzel olduğu kadar bazen karşındaki kişiyi sıkabilir hatta şımarmasına bile yol açabilir.Herşeyi adabınla ve yerinde uygulamak en doğrusu.

Sevgilerimle…



İlknur Yıldırım

17 Mayıs 2022

İzmir’den…
www.kafiye.net