BABAM SENİ SEVİYORUM

Sevmelerimin pazarlığı yok benim. Hesap kitap yapmam hiç. Uygunluğunu da yüreğime bırakırım. O bilir kimi ne kadar ve neden seveceğini. Zamana, mekana, koşullara da endekslemem hiç. Severim işte.Dolu dolu severim.Yüreğim kadar severim.Dilim de ben gibi özgürdür sevmelerime.

Aklım sonra devreye girer. Sorular sormaya başlar. Harmana sererim sonra tüüüm duygularımı “buyur” derim.Gör bak neden seviyorum. Bak hiç menfaati yok beni sevmesinde. Hiç hesabı yok bak benden yana, Gözlerinde korku yok yüreğim adına, bak bak emeğe sarmış beni sevmelerini, yukarı, yukarı çekiyor beni hep sevmek adına…”derim aklıma. Sonra severim işte koşulsuuuz, pazarlıksııız, umarsız.

Haaa! Umarsız dediysem “gelecek planlamam” demek istemiyorum. Sadece geleceğe hesapla girmem ne getirirse “başım gözüm üstüne” derim demek istedim. Sevdim mi bir kere de yüreğimin kölesi olurum. O üzülür diye nefesimi 
saymaya başlarım “acaba onun nefeslerini harcıyor muyum” derim.. Lokmalarıma bakarım ” o doydu mu ki, bi lokma da ona mı ki”, “üşüyor mu acaba, onun üzüleceği bir adımım, sözüm, davranışım var mı ki” diye. Benim sevmelerim böyle işte.

Konuşmasına gerek yoktur sevdiklerimin acıları yüreğime çöreklenir. Çağırmalarına gerek yoktur bana ihtiyaç hissettiklerinde ayaklarım onlara doğru maratona geçer. Tek çabam onların bana olan ihtiyaçlarına cevap verebilmektir.

Velhasılı ben gibi severim ben adamı.Koşulsuz,hesapsız,kitapsız,deftersiz.
BABA SENİ İŞTE BÖYLE SEVİYORUM BEN.
Tarafım hep senden yana her koşulda her zaman,sadece baş başa kavgalarımıza izin vererek sevgiyle.Seni üzmelerin hep dışında kalırım,yerim yanındır bilerek .
ASLA İKİRCİKLE BAKMAM GÖZLERİNE,KAÇIRMA İHTİYACI HİSSETMEM RİYAYLA.
BÜTÜN SEVMELERİM DE BÖYLE İŞTE,BEN “YETER”DİYENE KADAR.
VE SEN BABA,BENİM “YETER” DİYECEKLERİM VE DEDİKLERİM ARASINA HİÇ GİRMEYECEKSİN.

SENİ SEVİYORUM BABA.
SENİ SEVİYORUM BABA, BEN KADAR .

Nermin Akkan 
kızın
www.kafiye.net