IRKÇILIK HAD SAFHADA

Allah`ım, bu küfür diyarında, müslümanlara karşı düşmanlık sürekli körükleniyor. Bizler sana emanetiz. Irkçı politikacların söylemleri, ırkçı grupların eylemleri derken… Irkçı müzik gruplarının çirkin şarkılarıyla had safhaya ulaştı. Aşırı sağcı müzisyenler, yaptıkları çirkin müziklerle yeni yetme gençlerin zihinlerini bulandırıyorlar. Gençleri, insanlık onurunu zedelemeye, suç işlemeye, çirkin fiillere teşvik ediyorlar. Şarkılarda aleni olarak Türkleri-müslümanları yok edin, öldürün mesajları veriliyor.

Daha önce ırkçı saldırılarda öldürülen, sokaklarda dövülen, evleri yakılarak ailece yok edilen Türkler üzerine eğlenceli şarkılar yazıp söylüyorlar.Yüzlerce de, binlerce gencin toplandığı büyük konserler veriyorlar. Cd leri marketlerde satılıyor. Bu müzikler yasaklanmıyor, yazan- söyleyen-besteleyen şarkıcılar ceza görmüyor.
“” Tramvaya biniyorum, durağa yaklaşırken Türkün bacağına bıçak saplıyorum, kaçıyorum.””
Bu müzikleri defalarca dinleyen gençler gün geliyor bu çirkin sözleri eyleme dönüştürüyorlar. Metro da arkadaşımın eşarbını arkadan çakmak ile tutuşturup yaktılar.

Rabbim, müslümanları sen koru. Ne olur bu vahşilere saldırmaları için fırsat verme. Bunlara hidayet ver. İslam ile şereflendir.

Hatice Hantal
www.kafiye.net