Hüseyin Durmuş

SEÇMENE, VATANDAŞA, ULKEM İNSANINA SAYGISIZLIK!!!



Sevgili dostlarım. Bu gün ülkemizin yüzyıl yolculuğu başladı. Çok sevindim. Ancak bir okadarda gerçekten çok üzgünüm.

Bu gün 28 mayıs 2023 günü seçim sonucu %52 seçmenin oyu ile cumhur başkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan göreve başlamak için TBMM de yemin etme töreni vardı. Çok mutlu bir gün oldu. Ancak %48 ile oy alarak yarışı kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu yemin töreninde maalesef yer almadı. Ayrıca chp millet vekilleride TBMM de boykot ettikleri için meclise girmedi ve yemin törenini izlemedi. Seçilmesinin intikamını almış oldular kendi sıfır zekaları ile küçük bir duruma düştüler yemin törenine girmeyerek.

Sevgili dostlarım. Bu gün sayın cumhurbaşkanımızın göreve başlaması nedeniyle 37 devlet başkanı, 20 başbakan, 20 devlet başkanları temsilcileri vardı. Ermenistan başkanı sürpriz yaparak törenlere katılmak üzere Ankara’ya geldi. Ancak bizde Kemal Kılıçdaroğlu, bazı seçilen milletvekilleri saygı gereği olsun diye törene katilmadilar. Bu gelmeyisler milli iradeye, seçimde oy veren halka, Türk ulusuna karşı büyük bir saygısızlıktır. Yazıklar olsun bu insanlık yoksunu acizlere.

Hani ayrımcılık yapmayacaktı? Hani herkesi kucaklayacakti? Hani yeni bir milat başlayacaktı? Yazıklar olsun Kemal Kılıçdaroğlu ve törene katılmayan millet vekillerine! Sizler tarihte ve gelecek günlerde bu yaptıklarınızın hesabını gerçekten vereceksiniz? Adaletin önünde 28 dosyanın hesabını vermek için hazırlan şimdi Kemal Kılıçdaroğlu! İnşallah yaptıklarının hesabını verirsin eğer bu ülke dışına kacmazsan! Bay Kemal, yaptıkların haddini aştı ve hesap verme zamanın geldi.

Değerli dostlarım, içim çok dolu, içim kan ağlıyor. Seçim Kemal beye oy vermediğim için beni lanetlenmiş, sahtekarlar diyerek ona oy vermeyenleri lanetlenmişti! Şimdi hesap zamanı bay bay bay Kemal! İnşallah layığını bulursun artık.

Saygılarımla.



03.06.2023 cumartesi/Karabağlar

Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair yazar www.kafiye.net