YALANCISINIZ, YALANCISINIZ, IFTIRACISINIZ, ŞAHSİYETSİSSİNİZ!!!


Değerli dostlarım. Şu son zamanlarda Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener o kadar çok çıldırdılar ki, inanın bu ikisine doktor da, ilaçlar da kar etmez. Cumhur hükumeti sorunları çözmeye çalışırken, dışarıda devletin itibarını yükseltirken bu ikisi de çıldırmaya devam ediyor.

İki gün önce Marmaris’te orman yangını çıktı. İki bakan, 2500 personel, arada, helikopter ve söndürme uçakları olarak 40 yakın işbaşında. Polis ve jandarmanın tomaları iş başında. Anlayacağınız devlet görevinin basın. Mecliste Meral hanim:” Devlet nerede, uçaklar yok, uçaklar nerede, yöneticiler makamlarında keyif çatıyor. Bu ne vurdumduymazlık, bu ne aymazlık. Görevinizi yapmayacaksınız çekin gidin, bu ülke insanları sizden kurtulsun.” diyerek yaygara yapıyor. Gerçekleri görmüyor ve iftira atıyor.

Bunu duyun Kemal bey geri mi kalacak. Hemen Bodrum hava alanına uçuyor. Yolda ilk yalan, ilk balon patlatiliyor. Kemal beyin uçağı hava alanına indiriliyor. Bu haber yalan yine chp yönetimince yalanlaniyor. Bu tartışmalar devam ederken Kemal bey hava alanında başı toplantısı yapıyor meydan ve şöyle sesleniyor. ” Bu hükumet görevinin başında değil. Uçaklar nerede, gece görüşlü uçaklar nerede? Siz uçak alamıyorsunuz çekilin aradan. Görevi bize devredin. Biz bu işi sizden çok daha iyi yaparız. Bağış kampanyası yaparız. Parlari toplarız ve uçakları alırız. Yeterki siz bu gorevlerinizi bize devredin.” Bu konuşma sırasında basın toplantısının üzerinden yangın söndürme helikopterleri ve uçaklarının sesleri geliyor. Toplantıyı izleyen chp lilerin gözleri havada yüzleri asılıyor. Betleri beyinleri gidiyor.

Şimdi iki sözüm var. Birincisi chp ve iyi parti seçmenine. Bu durumları bütün dünya duyuyor ve görüyor. Sizler ne zaman bu durumları göreceksiniz? Bu kadar alanı ve açık bir şekilde yaşanan bu durumlara seçmen ve partili olarak ne zaman dur diyeceksiniz? Bu kadar yalancı, iftiracı, kişilerin gözüne baka baka, yüzü kızarmadan ortalığı karıştırmak isteyen sözüm ona Bi kişilere ne kadar katlanacaksın?

İkincisinde Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral AKŞENER hanıma. İftirayı, yalanı, Sahtekarlığı bırakın. İtibarınızı, şerefinizi, haysiyetini daha da yere düşürmeyin. Biraz insanlıktan nasibinizi alın. Gece gündüz orman yangını söndüren çalışanları küçük düşürecek ifadelerle karalamaya, hakaret etmeyin. Uçak var, çalışan var. Bunlar yok diye bağırmayın artık. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar ama sizin musunuz yanmadan canlı yayında konuşurken sönmüş oluyor. İyice küçüldünüz daha fazla küçülmeyin.

Bu iki lider bu gidişle kasıma kadar görevlerinin başında kalmayacak. Millet ittifakı inanın kadima kadar dağılacak. Chp li iyi partili seçmen artık kararını versinler. Yalancıyı mi destekleyecekler, gerçekten canla başla çalışanlar mi desteklenecek! İnşallah her şeyin hayırlısı olur.

AKP seçmenine gelince. Bu yalancıların konuşmalarını derleyip toparlayalım. Afişler yapıp bu yanlarını ilan panoları asalım. Bunları deşifre edelim. Ev sohbetlerinde, mahalle toplantılarında, semt pazar yerlerinde asalım ve buralarda bunları deşifre edelim. El ilanları, broşür hazırlayalım ve elden ele dağıtalım. Pazar yeri, metro girişlerinde yalanlarını anlatalım. Çoğu gitti azı kaldı. Bunlar yakında yok olacak. İnanın kısa bir zaman sonra bu iki kişi ülkeyi terkedecek. Buna ben canı gönülden inanıyorum bu iki kişiyi ve bunların yalancı destekçilerini de Allah’a havale ediyorum.

Kalın sağlıcakla.



23.06.2022 Perşembe/ Karabağlar




Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair ve yazar

Www.kafiye.net