ŞİMDİ NE YAPACAĞIZ?


Bunlar hırsız diye bağırıyor chp li yöneticiler. Daha gece yarısı olmadan; İstanbul ve izmirde chp li belediyelerde hırsızlıklar ayyuka çıkıyor.

Bunlar vatan haini diye bağırıyor chp li ve iyi partili yöneticiler. Daha gece yarısı olmadan Yunanistan’a satıyorlar ülkeyi. Devleti zorda bırakacak ifadeler kullanıyorlar.

Bunlar ahlaksız, Bunlar şerefsiz, Bunlar kadın düşmanı diyorlar. Daha gece yarısı olmadan kendi pislikleri ortaya çıkıyor. Hata chp li bir bayan millet vekili: ” bizde ahlaksızlık ta olur, namussuzluktur olur, tecavüz de olur.” diye millet meclisi kürsüsünden seslenir.

Bu iktidar liyakatsiz kişiler tarafından yönetiliyor. Tek adam yönetiminde diye sesleniyorlar. Daha gece yarısı olmadan İstanbul millet vekili Aykut beyin kirli çamaşırları ortaya çıkıyor. CHP de para karşılığı milletvekilliği ve parti yöneticiliği nasıl olunur diye açıklama yapıyor.

Hoş Kemal Bey, meclis kürsüsünden:” Biz namussuz siyaseti getireceğiz, dürüst olmayan siyaseti getireceğiz…” dedi.

Bütün olumsuz adımlar, adam kayırmaları, devlet hainlerine sahip çıkmaları, vatanın aleyhine düşman devletlerimizin yanında iktidar düşmanlığı da bunlarda. Şimdi biz ne yapacağız.

Değerli AKP li kardeşlerim. Biz ne mi yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beye sahip çıkacağız. Şerefsizleri, hırsızları, namussuzları, vatan hainlerini her gün deşifre edip seçmeninin dikkatine sunacağız. Afişlemeler ve sanal dünyada chp li ve iyi partili liyakatsizleri, dolandırıcı ve hainleri afişleri, yazılarla anlatacağız.

Haydi dostlar. Görev başına, ben sanalda, internetteki www.kafiye.net edebiyat sayfamda paylaşmaları yapıyorum. Sizden de gayret bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Sağlıcakla kalın.

28.06.2022 pazartesi/ Karabağlar

Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair ve yazar

www.kafiye.net