MEMLEKETİN HAİNLERİ OKADAR ÇOK Kİ?

Merhaba sevgili dostlarım. Hayırlı pazarlar, hayırlı günler diliyorum. Havalar sıcak diyoruz ama bu havaları bozan öyle vatan hainleri var ki! İnanın bu günleri nasıl atlatırız diye düşünürken kan emiciler hemen görev başına geldiler bile.

Dostlarım. Asgari ücrete zam geldi ama zam daha ele geçmeden bazı kan alıcılar işbaşına bugün geçti bile ve o kadar can alıcı, o kadar şerefsiz ve o kadar da hainlerki, sabah uyanıp haberleri izlerken zamları dinlemeye başladım. Yahu daha asgari ücretli zammını ağustos ayında alacak. Emekli ve memurların zammı beelli olmadan pazar tezgahlarında zam yağmuru inanın bugün sabahtan oturmaya başlamış. Tüpe zam, suya zam, ekmeğe zam. Zam, zam, zam, zam…

Bu memlekette kan emiciler, hainler olduktan sonra memur, emekli ve işçinin eline zam geçmeden zamlar %25 oldu. Ben enson gevreği 2.25 tl den aldım. Bugün gevrek 5.00 tl. Acaba ben kaç gündür ve ya aydır gevrek ve beyaz almadım. Gevrek yanında boyozunda 5.00 olduğunu görmek. Haftada bir gün sabah kahvaltısı keyfi yapıyordum artık onu da zehir etti bu şerefsiz vatan hainleri. Bir günde neye ve hangi ürüne zam olduda bu günden itibaren zamlar yağmur gibi yağıyor.

Şu an iktidar olarak görev yapan, vatandaşının acılarına ortak olan hükumet başkanımız ne yapsın? Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceyim diyerek asgari ücrete ilk defa ikin yarışın zam yaptı. Memur, emeklinin refahı için enflasyonun üzerinde zam yapıyor. Sayın cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu olaylar, şerefsizler karşısında ne yapsın? Bir devlet yönetiminde lider yalnız bırakılmaz! Bir lider bu kadar yalnızlığa itilmez. Bu durumdan istifa eden muhalefet! Artık sözün bittiği yerdeyim!!!

Son sözüm şudur. Bu memlekette namuslu vatandaşının ta var. Ama bir beklentim var. Muhalefetten beklemiyorum. Onlar bu zamlar karşısında çifte bayram yapıyor. Şimdi en önemli görev ve sorumluluğu AKP seçmeninden bekliyorum. AKP seçmeni esnafın, çiftçinin, üreticinin birleşerek Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmak. Zam yaptıkları ürünlerin zamların geri alsın. Şerefsiz vatan hainlerinin zamlarını durdursun. Cumhur başkanımızı seven ve gerçek vatan sever dostları görev başına davet ediyorum. Şimdi memleketi ayağa kaldırma zamanı gelmiştir.

Söylenecek o kadar çok şeyler varki… Bu vatan toprakları; sömüren, kan emicilerden, her gün vatan için toprağa düşürülen şehitlerin katillerine hesap soracak vatan sevdalılarını bekliyor. Allah reismiz Recep Tayyip Erdoğan’a yardımcı olsun. Allah bu vatan topraklarını öksüz ve sahipsiz bırakmasın.

Saygılarımla.



03.07.2022 / pazar – Karabağlar

Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair ve yazar

www.Kafiye.net