HALA AKILLANMAYACAK MIYIZ?



İyi parti genel başkanı Meral AKŞENER ; Osmanlıya , Abdülhamid ‘e hakaret ediyor cumhurbaşkanımıza da aynı hakaretleri yapıyor. Pkk, ypg, ve hainlere söz etmez. 21 mayısta chp mitinginde ” her yer kandil ,her yer …… ” slagonlarına söz söylemiyorsun.

Chp mitinginde yıkıcı sloganlar atılıyor, Diyarbakır annelerine davet yok. Sokaklara çıkıyoruz adaleti tanımıyoruz diyerek devlete isyan bayrağı açan Kemal Kılıçdaroğlu; Sen hala neyin peşindesin? Hiç mi utanmıyorsun? Pkk ve ypgye karşı savaş verirken şehitlerimizin annelerine mitinginizde neden yer vermediniz?

Bu arada 6 lı masanın dört silahsorleri! Verilen emirlere hazırolda neden evet, uygulayalım diyorsunuz? Sizde mi bu ihanet çılgınlığına karşı çıkamayacaksınız? Allah sizler ıslah etsin!

Gelelim Cumhur ittifakına. Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan o kadar çok çalışıyor, o kadar çok yoruluyor ki, yönetimde yükün %90 nini yüklenmiş gece gündüz çalışıyor. Yoruldum demek yok. Dünya lideri olmuş. Ancak bu çalışmanın ardında bürokratların tamamı yer almıyor. Birkaç bürokrat çalışıyor diğerleri yan gelip yatıyor. Bazı bakanlar Cumhur Başkanı emir vermezse arazi oluyor. Ama harika içişleri bakanımız Süleyman Atasoy, harika dikişler bakanımız Mevlit Çavuşoğlu, milli savunma bakanımız Hulusi Akar. Bu üçlü dışındakileri ayrı ayrı sıraya koymak uygun olur.

Eski cumhur başkanımız Turgut Özal’a bu millet zamanla sahip çıkmadı. Sonuç hüsran oldu. Eğer şimdi Cumhur ittifakı Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmazsak, korumazsak, üzerindeki ağır yükü paylaşarak hafifletmezsek inanın suçlu oluruz. Bu vatanı bölmek, büyümeye başlayan ülkemizin bu başarısının yok edilmesi için çalışanlara karşı bir ve beraber olmazsak inanin ecdadimiza, şehitlerimize en önemlisi Allah a karşı büyük hainlik yamis oluruz.

Cumhur ittifakı; uyan, silkelen, doğru üzerinde hakka sahip çık. Bayrağa, toprağa, nesline, halkına sahip çık. Cumhur başkanımızın yanında yer al ve 2023 yılında yeni Turkiyeyi yeniden büyütmeye devam et.

Söylenecek çok şeylerim var ama şimdilik bu kadar.

Saygılarımla.



22.05.2022 Cumartesi / Karabağlar




Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair yazar

www.kafiye.net