UKRAYNA SAVAŞI=RUSYANIN YENİ SİLAH DENEMELERİ


Sevgili dostlarım, hayırlı günler. Nevruz bayramınızı kutluyorum. Güzel bir gün geçirmenizi diliyorum.

Can dostlarım. Abd Ukrayna – Rusya savaşına Ukrayna tarafında savaşa sokmak istiyor. S400 leri Ukraynaya verelim. Abd bize silah yardımı yapacakmış. Yemezler Bidin kardeş. Ukraynayi zorla savaşa soktun, halleri perişan. Çünkü siz güvenilir değilsiniz. YENİ ürettiğiniz füzeleri ve silahları denemek için yer arıyorsunuz. Bunun içinde bunları kullanacakları ülkeyi ortaya sürmek istiyorsun. Teşekkür ederiz sana, biz almayalım. Biz ortada sıçan oyununa çıkmak istemiyoruz. At terli, bu nedenle terli terli su da içmeyiz.

Rusya bursunu roket kullandı ve yeni ürettiği uzun mesafeli füzeleri iki gündür deniyor. Rusya teslim almak değil; SİLAH, füze, uçak ve roketler ne kadar etkili olacak düşüncesinde. Bu denemeler bitince savaş duracak. Bu denemeler ne zaman biter diye sormayın. Abd savunma silahlarını Ukraynaya teslim edip uygulansın. Böylece yeni üretilen silahların durumu ortaya çıkacak. Karşılıklı anlaşma sonucu iki süper devlet sonuçlara göre savaşı sonlandırılacak.

Kısacası dostlarım, süper iki devlet silahların gücünü görmek için Ukraynanın yanında başka kobaylar arıyor. İnşallah yeni kobaylar bulunmadan sona erer. Haydi hayırlısı, Allah ülkemizi kobay olmaktan korusun.

Saygılarımla.

21.03.2022 / Pazartesi-Karabağlar

Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair yazar

Www.kafiye.net