SAYIN İYİ PARTİ BAŞKANI MERAL HANIM!



Bu gün meclis kürsüsünden haftalık olağan konuşmada halkın seçimiyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ; şerefsiz biri olan İsrail başbakanına benzeterek; ” kadın katili, çocuk katili ,topluca insanları katleden bir siyasi liderdir Cumhurbaşkanı. ” dediniz ve siyasi şerefsizlik yaptınız. Bu ahlak dışı iftiranız ve benzetmesi çok şerefsiz bir iftiradır.


Meral hanim; iftiralarınız çok çok şerefsiz olmaya başladı. Sadece cumhur başkanından kurtulmak için bu şerefsizce benzetmeler benim cumhur başkanıma yakışmıyor. Şimdi sana şunu söylüyorum:


Sayın cumhur başkanımıza iftira attın, işlemediği suçları söyledin. Asıl cani İsrail başbakanına benzeyen sensin! Seni cumhur başkanımıza iftira ve asılsız benzetmelerle iftirayı ispata davet ediyorum bunları ispat edemeyeceksiniz. Bu nedenle sizi; şerefsiz, iftiracı, ahlaksız, vatan haini asıl siz oluyorsunuz . Seni daha önce şerefli biri sanıyordum. Sen bu ülkeyi yönetecek güç ve kudrette olmadığına inanıyorum. Sen böyle ahlaksızca iftiralar atarsan sana bu Türk halkı kesinlikle sana yönetmeyi de vermez. Kendini akla, yoksa seni Allaha havale ediyorum.


18.05.2021 salı / Karabağlar

Hüseyin Durmuş
Emekli Edebiyat Öğretmeni
Şair Yazar
www.kafiye.net