BU HDP Lİ PARTIYE DESTEK VERENLER NEREDE?

pkk ya destek verirler, pkk ile ortak katliama destek verirler. Uyuşturucu kaçakçılığı yaparak pkk ya ekonomik yardim yapar. Bunlar yetmiyormuş gibi ERMENİ SOYKIRIMI İLE ilgili yalan beyanlar ile vatan hainliği yapan, Ermeniler katledilmiştir, bu bir soy kirimdir diyen hdp daha vatan hainliğine devam edecek! Vatan hainliğine daha ne kadar hizmet edecek!

Gelelim diğer konuya. Hainliği belgeleyen bu hdp ye hala destek veren CHP, iyi parti, Saadet partisi kendilerine ne zaman gelecek! Bu vatan haini partinin millet vekillerini desteklemeye, korumaya, onların yandaşı olmaya ne zamana kadar devam edecekler! Hala sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı için bu vatan hainleri ile ortaklıklarını nazaran kesecekler?

Yeter artık muhalefet partileri, yeter,!!! Bıçak kemiğe dayandı artık. Ülkenin güvenliği için kuzey ırakta harekat yapan orduyu eleştirenler, bu eleştirilerde pkk ya katliam yapılıyor diyen hdp ye karşı ne zaman yeter denilip TBMM den na zaman kovacak muhalefet vekilleri, bunu çok merak ediyorum! Bu vatan haini hdp lileri ne zaman hak ettikleri dersi verecekler? Muhalefet partileri ne zaman uyanacak, ne zaman bu; yıkıcı, bölücü, katliamcı, vatan düşmanlığı yapan, ermelilerle ortak hareket bu hainlere ne zaman dur diyecek, ne zaman bunlarla ilişkilerini kesip, desteklerini çekerek bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacak?

Ey muhalefet partileri! Bu ülke insanının artık sabrı tasmaya başladı. Bu Türk halkının sabrını daha fazla zorlamayın! Sadece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı yapmak sizi iktidara getir, aksine iktidardan daha uzağa götürecektir. Gelin koltuk sevdası, şahıs düşmanlığı yüzünden bu ülkeyi ateşin içine atmayın! Ateşin üzerine benzinle gitmeyin! Benim sabrımı da zorlamayın artık. Benim gibi sabrı tükenen insanlar çoğalmaya başladı. Bu sabırsızlık inanın bir sabah insan seline dökülürse bunun sebebi siz muhalefet partileri olacaksınız! Daha da ileriye gitmeyin, verdiğiniz destekleri çekin artık! Benden söylemesi, siz bilirsiniz!

Kısacası muhalefet uyanmalı, kendine gelmeli. Yarın bunu düşünelim diye beklerseniz inanın geç kalmış olabilirsiniz. Son sözüm şu; ya kendinize gelin, yapacağız desteği geri alın ya da sokağa bir sabah aniden inecek olan insan seline kızmayın. Bu insan seli hdp ile birlikte onun destekçilerini bu ülkeden kovmasını bildiği gibi toprağa gömmesini de bilir. Bunu damarlarındaki asil kandan alacaktır, bunu da iyi bir şekilde belleyin.

Saygılarımla, kalın sağlıcakla.


24.04.2021 cumartesi/ Karabağlar

Huseyin Durmuş
Emekli edebiyat öğretmeni
Şair yazar

www.kafiye.net