YAŞADIĞIMIZ

Yaşadığımız sağlık problemleri,neşemizi kaçırır ve endişelerimizi artırır.Bunca hengame ve fedakarlıkla geçen yıllardan sonra tam rahat edecekken,hayatımıza giren sıkıntılara üzerimizde dolaşan negatif gözlerin de sebep olduğunu düşünmeden olmuyor hani.

Dertlerimizin büyük bir bölümüne sihirli bir değnek değmiş gibi kısa bir sürede biteceğini bilsek ne iyi olurdu.Önceleri hiç önemsemediğimiz bir sağlık sorunumuzu,aslında pek çok sorunun başlangıcı olabileceğini de unutmayalım.Üstelik sağlık ile ilgili kaygılarımız sadece kendimiz için de değil.

Aylardan Mart bu benim için hep sıkıntılı bir süreç olmuştur. Önümüz Nisan,bu ayı çok severim. Kendi şahsım adına diyebilirim her yıl bu ayın ortalarından başlayarak,güzel haberler almışımdır. Bir nebze de olsa rahatlayacağınız günlere gireceğinizi bilmek güzel bir duygu.Tam oturtulmamış kaldırım taşları gibi,yerine oturacak bazı şeylerse bu içinizi rahatlatacak Allah’ın izniyle.

Hayatımızda bazı mücadeleler verirken sağlığımızı ihmal etmeyelim.Kendimle alakalı sağlık konularını bir süredir erteliyorum.Aslında uyarımı da almıştım doktorumdan.Dikkat etmezsek bu durumlar riskli bir hal alabilir.Hem ruhsal hem de fiziksel açıdan sağlık endişelerinizi ertelememenizde fayda var.

Sevgiler…



İlknur Yıldırım
www.kafiye.net