YENİLENİYORUZ!


Sevgili dostlar, hayırlı akşamlar diliyorum. Yeni yıla imajlarla geleceğiz inşallah. Şu an görmüş olduğunuz fotoğraf saat 11’de berberin koltuğuna oturmadan önce ki halim. Yarın yeni imajımla karşınıza çıkacağım.

Sevgili dostlar, asıl yenilik, asıl değişim web sayfamızda olacak efendim. www.kafiye.net edebiyat sayfamız görüntü yönüyle yenileniyor. Yeni bir tasarım, yepyeni bir dizayn, gözleri dinlendiren bir sayfa ile karşınıza çıkacağız. Bir aksilik çıkmazsa 1 Nisan 2020 tarihinde sayfamız yeni bir tasarımla sizlerin hizmetinize gelecektir.

Şu an web sayfamızın yeni imaj çalışmaları başlamıştır. Yeni sayfa düzeninde sayfamızın şair ve yazarlarına devam edeceğiz. Ancak eski kurallarımız yine devam ediyor. Noktalama işaretleri, harf küçük harf kuralları yeni sayfamızın dizaynında da geçerli olacaktır.

Yeni sayfamıza bir kolaylık sunacağız isteyen şair ve yazar arkadaşlarımız kendi yazılarını sayfaya kendileri koyabilecektir Bu da demek oluyor ki benim fazla çalışmam gerekmiyor artık. Şimdilik siz sevgili gösterme bu kadarlık bir bilgi vermek sanırım iyi olacaktır.

Bizi takip etmeye devam edin efendim.

Saygılarımla.

Bilgi edinmek için faceden ulaşabilirsiniz.

0 536 543 99 52 nolu telefona mesaj bırakabilirsiniz. Mutlaka dönülecektir.

02.01.2020 Karabağlar.

Hüseyin Durmuş
Emekli edebiyat öğretmeni
Şair yazar
www.kafiye.net edebiyat sayfası sahibi.