Para sızdırmak için yaş farkı olmaz! 13

 

Mehmet Kara: Hayatım sen de kabahat yok. Amerika’da mesai daha yeni başladı. Bugün belki yollarlar.
 Emmilya Abdli: Bu uzun yıllar boyunca arşivlediğim tek şey budur ve şirket bana mesajımın iletilmesi için getirdiğim bilgilerle iletişime geçtikleri mesajlarını yolladı, ancak yanıt alamadım ama şu anda çok endişeli ve şaşkınım
Mehmet Kara: Şu an tekrar kontrol ediyorum hala Messenger adresime bilgi gelmedi. Benim mail adresimi sen onlara bir daha yollar mısın.
Mehmet Kara : Mehmet Kara
Mehmet54@hotmail.com
Emmilya Abdli: Yea bu, güvenlik firmasına ilettikleri ve teslimatı yapmaları gereken bilgilerdir ve şimdi getirdiğim bilgilere e-posta gönderdiklerinden şirketten başka acil mesajlar aldım ama senden yanıt alamadım ama çok endişeli bir balım var
Mehmet Kara: Mehmet Kara

109 / 13 sokak no:40 daire: 2 Adnan Süvari Mahallesi Karabağlar – İzmir / Turkiye.

+90 536 548 99 55

Benim e-posta adresim mehmet54@hotmail.com
  Emmilya Abdli: Balım Bana verdiğin e-posta adresinde hata yapmadığını umuyorum
Mehmet Kara: Firmanın adresini bana yazar mısın? Bana nereye adres yazacaksam orayı bildirir misin? Evet canım verdiğim adres 14 yıldır kullandığım ve resmi kurumlarda adıma kayıtlı olan adresimdir, onu değiştirmem mümkün değil. O firma bana şu ana kadar yazı yazmadı, yazsaydı gelirdi
 Emmilya Abdli: Bal çok endişeli ve şaşkın ne oluyor artık mutlu değilim sevgilim lütfen bana yardım et
Mehmet Kara: Aşkım sana yazdım. Bana mail gelmedi. Mail adresini bana verir misin tekrar bilgi göndereyim
 Emmilya Abdli: Evet, lütfen mesaj kutusunun spam klasörünü kontrol et.
Mehmet Kara: Aşkım kontrol ettim tekrar kontrol ettim ama orada yok senden ricam firmanın bana tekrar adresini verirmisin Gmail adresini verir misin Bir daha yazı göndereceğim
  Emmilya Abdli: Tamam tatlım bekle, sana şirketin adresini göndermeme izin ver
Emmilya Abdli: SHRED-IT SECURITY COMPANY 
Email: shredit00@gmail.com
Manager: Dan Ibrahim
Emmilya Abdli: Bal bu güvenlik şirketi adresi ve yönetici adı.
Mehmet Kara: Aşkım tekrar mail gönderdim
Emmilya Abdli: Bu sorun balım sadece günümü berbat etti. Tekrar şirkete yazdığın için teşekkür ederim seni çok seviyorum sevgilim, neden mutlu ve gülümseyenim seni tüm kalbimle seviyorum
Mehmet Kara: Canım ilk gönderdiğimde senin adını. Emmily olarak yazmışım. Şimdi düzelterek tekrar yolladım.
 Emmilya Abdli: Emily williams sevgilim
 Ama hiçbir sorun olmayacak çünkü benim adımı da gösteriyor.
Mehmet Kara: Aşkım mail girmiyor. Lütfen okur musun. Bana böyle cevap geldi
 Emmilya Abdli: Ah bekleyim tatlım.
Mehmet Kara: Tamam. Başka bir doğru adres varsa oraya göndereyim. Canım neredesin
Seninle ilgili olarak Gmail adresinden de mesaj gönderdim onu da sana gönderdim.
Ben elimden geleni yaptım aşkım. Allah yardımcımız olsun İnşallah bir yerden düzelir
Mutlaka aksilikler düzelecektir Biraz sabırlı ol canım. Ben her zaman için senin yanındayım. Emmilya Abdli: Evet, sadece mesajlar yazdım, bu yüzden sizden teslim edilemeyen postaların şikayetiyle ilgili şirkete göndereceğim lütfen bekle lütfen beni çok seviyorum
Mehmet Kara : Tamam canım
 Emmilya Abdli: Bal Firmaya mesaj yolladım, lütfen yemeğimi hazırlamama izin verin, çünkü hemen görevden geldim Mesajları aldım ve daha fazla odaklanamadım. Seni çok seviyorum balım ve neden burada olduğum için teşekkür ederim benimle burada olduğun için teşekkür ederim tatlı kalple yatmak için bekliyorum.
 Mehmet Kara: Ben buradayım. Sana afiyet olsun. Gelince mesaj yazarsan yazarim. Seni seviyorum.
  Emmilya Abdli: Tamam canım teşekkür ederim seni çok seviyorum
Mehmet Kara : Seni seviyorum aşkım
 Emmilya Abdli: Tatlım ben seni çok özledim. Seni beklettiğim için özür dilerim sevgilim seni çok seviyorum.
Mehmet Kara: Hoş geldin canım. Beklemek önemli değil canım seni ömrüm boyunca beklerim ben. Sen çalışan birisin beslenme ne yapacaksın ihtiyaçlarını giderecek Sen ondan sonra bana zaman ayıracaksın. Ben aylak insanım zamanım çok. Sen merak etme kucaklayacağım zamanı büyük bir özlemle bekliyorum. Seni çok seviyorum Bunu unutma.
Emmilya Abdli: Teşekkür ederim senin varlığını çok özledim canım. Neden gülümsüyorum tatlım seni bütün kalbimle seviyorum
 Mehmet Kara: İnşallah İzmir’e geldiğinde ben seni yakından Sen de beni yakından tanıyacaksın. Birbirimizin kokusuna bakacağız, sarılacağız. Sen izine ne zaman çıkıyorsun?
Emmilya Abdli: Evet sevgilim bu benim de istediğim tek şey senin ve ihtiyacım olan şeysin sen canım

Mehmet Kara: 2 ay kısa olacak ama ne yapalım. Önemli olan görevin bittikten sonra beraber yaşamak.
  Emmilya Abdli: Hayatımın sonuna kadar seninle yaşamak dileğim çünkü seni kaybetmeyi göze alamıyorum.
Mehmet Kara : Seni mutlu etmek istiyorum. Seninle en güzel mutlulukları yaşamak istiyorum.
  Emmilya Abdli: Bana tam bir kadın yaptın ve neden mutlu ve gülümseyerek olduğumun sebebi senin yüzünden, bu yüzden sensiz yaşayamam
 Mehmet Kara: Seni eşim olarak kabul ediyorum. Mutluluğu bir ömür boyu seninle yaşamak istiyorum. Sana sarılmak, sıcaklığını hissetmek, seni kucaklamak, seni doyasıya öpmek, seni seyretmek. Bana büyük bir mutluluk verecek.
 Emmilya Abdli: Vay canına, bu benim de kucağımda uyumak için bekleyemem ve gece televizyon programı izliyoruz dürüstçe, tüm hayatım boyunca seni seviyorum.
Mehmet Kara: Evet canım, seninle evde koltukta oturmak. Koltukta yanyana, omuz omuza oturmak, birbirimize sarılarak televizyonu beraber izlemek. Seni mutlu görmek benim en büyük arzum.
  Emmilya Abdli: Wow tatlım o kadar çok teşekkür ederim ki benimle tam bir aşkımı ifade edeceğim Seninle odada olduğum zaman o zaman tüm vücudunu öpücükle soyuyorum
Mehmet Kara : Beni çok mutlu edersin. Ben de seni öpücüklere bağacağım.  Bir ömür boyu seninle mutlu olacağım. Seni sevmek, seninle beraber aynı evi, aynı odayı, aynı yatağı paylaşmak büyük mutluluk olacak. 
  Emmilya Abdli: Vay canına, hayatımda yaşanmış en büyük şey sensin benimle tanışmasaydım hayatım ne olurdu, aman tanrım seni sevmekten alamıyorum sevgilim
Mehmet Kara : Teşekkür ederim canım bil ki ben de seni seviyorum.
 Emmilya Abdli: Benim mutluluğum ve sevincimin kaynağı sensin.
 Mehmet Kara: Sen de benim mutluluğum ve mutluluk kaynağım olacaksın. Bu arada yemeğin bitti mi. Tekrar görevin var mı? Yoksa dışına alıp yatacak mısın?
Emmilya Abdli: Vay canına çok teşekkür ederim tatlım seni sevemiyorum zaman zaman kendimi görüyorum kendimi gülümsemenin arkasında hiçbir şey yok gibi görünüyor şimdi gülümsediğimi gör.

Mehmet Kara: Görevin var mı? Sabah mı gideceksin?
  Emmilya Abdli: Evet tatlım yarın sabah işe gideceğim
Mehmet Kara : Duşunu aldın, yemeğini yedin, Şuan dinleniyorsun. Benimle sohbet ediyorsun. Ben seni merak ediyorum Sen de beni merak ediyorsun şu an. Şunu unutma seni seviyorum.
  Emmilya Abdli: Evet sevgilim seni çok seviyorum zihnimde düşünceleriniz olmadan hiçbir şey yapamam
Mehmet Kara : Beraber yaşamak, bir ömür boyu beraberliği paylaşmak, mutlu olmak. Aşkı doyasıya yaşamak. Çok güzel olacak aşkım.
  Emmilya Abdli: Evet, tatlım kararımı beğeniyorum çünkü seninle birlikte olmak istediğim şey bu ve hayatımın geri kalanı için mutlu kalacağım.
Mehmet Kara : Seni bir ömür boyu mutlu görmek beni de mutlu edecek. Genç ve sevgilim bana hayatın tadının en güzelini verecek.
  Emmilya Abdli: Evet tatlım burada gülümsüyor ve neden gülümsüyor olmuyorum lütfen sevgilim olmak için sabırsızlanıyorum gözlerimin elesin
Mehmet Kara : Ben de sabırsızlanıyorum. Ancak ne kadar acele etsek de zaman ocak ayını gösteriyor. Ocak ayı geldiğinde kucaklaşıp öpüşeceğiz canım. Ev sabırsızlanıyorum büyük bir özlemle seni bekliyorum. Arada bana güzel fotoğraflarını gönderirsen çok sevineceğim.
  Emmilya Abdli: Tamam tatlım uykulu hissediyorum şimdi çok yorgunum seni çok seviyorum sevgilim.
Mehmet Kara : Tamam canım. Uykuna gidebilirsin aşkım. İyi geceler, İyi uykular, güzel rüyalar diliyorum. Seni bir ömür boyu sevmeye devam edeceğim. Ooooo, askimmmmm
  Emmilya Abdli: Seni çok seviyorum tatlım
Mehmet Kara : Uyumamışsın
 Emmilya Abdli: Günaydın tatlım gecen nasıldı? Seni çok seviyorum sevgilim. Umarım molalarını çabuk yersin.
Mehmet Kara : Canım Günaydın hoş geldin Ben de seni seviyorum.  Ben kahvaltımı yaptım şimdi çay içiyorum aşkım. Televizyonda bir program izliyorum. Mailleri kontrol ettim herhangi bir yazı yok. Umarım bugün çıkar. Sen nasılsın neler yapıyorsun. Göreve ne zaman çıkıyorsun? Şimdi mola mı verdiniz?
  Emmilya Abdli: Tamam, afiyet olsun tatlım seni çok özledim canım
Mehmet Kara : Ben de seni özledim canım. Beraber Yaşanacak kadar harika güzelsin
 Emmilya Abdli: Şimdi uyandım çünkü çok yoruldum ve şimdi görevime girmeden önce molamızı hızlı bir şekilde hazırlamak istiyorum.
Mehmet Kara : Allah yardımcın olsun Allah kolaylık versin. Seni çok seviyorum canım dört gözle bekliyorum İzmir’e gelmeni.
 Emmilya Abdli: Çok teşekkürler ve sizden güvenlik şirketinin sizinle iletişim kurduğunu duymak isterim Seni çok seviyorum. Tamam tatlım seninle birlikte olmak için sabırsızlanıyorum seni bütün kalbimle öpüyorum aşkım.
Mehmet Kara : Ben de çok merak ediyorum yazıyı. Seni seviyorum eğer işin varsa seni meşgul etmeyeyim. O kiraz dudaklarını yiyeceğim senin yiyeceğim.
  Emmilya Abdli: Vay canına çok teşekkür ederim tatlım bana çok ilham veriyorsun sevgiyle yaşayamam aşkım sevgilim sevgilim
 Mehmet Kara: Sen yanıma gel yeter.
  Emmilya Abdli: Vay canına çok çok tatlı kalp seni özlüyorum hayatımın her dakikasında seninle birlikte olmak istiyorum her zaman seninle yattığım her zaman senin arzum her zaman yanımda seni istiyorum.
Mehmet Kara : Ben de seni her zaman yanımda istiyorum. Beraber olacağımız O günü sabırsızlıkla bekliyorum. 
  Emmilya Abdli: Vay canına çok teşekkür ederim balımla gurur duyuyorsun ve seninle rahatım sadece seni son nefesimle seviyorum sevgilim.  Vay canım çok tatlı ve yakışıklı görünüyorsun seni çok özledim o güzel dudakları öpmek için sabırsızlanıyorum seni çok seviyorum balım. Seni seviyorum tatlım ve neden gülümsememin sebebisin
 Mehmet Kara: Burası benim salonum. Televizyon, masaüstü bilgisayar burada. Yemek masam burada. Günümün hemen hemen tamamı burada geçiyor.
  Emmilya Abdli: Vay canına benden hoşlanmak istiyorum yakında hayatımın neşesi sensin
Mehmet Kara : Sana yatak odasında resmini göndereceğim akşama. Gerçekten seni çok istiyorum, senin müthiş arzuluyorum. Seni bir an önce kucaklamak istiyorum. 
  Emmilya Abdli: Tamam tatlım tüm vücudum senin için tüm kalbimle seni seviyorum
Mehmet Kara : Tamam sevgilim tamam. Göreve gitmen gerekiyorsa çıkabilirsin aşkım. Seni burada bekleyeceğim geldiğin zaman görüşürüz.
  Emmilya Abdli: Tamam tatlım ben ayrılmadan önce molalarımı çabuk hazırlamak istiyorum seni çok seviyorum öp ve sarıl bana?????
Mehmet Kara : Sana kolay gelsin.?????
  Emmilya Abdli: Bal lütfen iki e-postanızı kontrol etmeyi ihmal etmeyin. Güvenlik firmasının kutumla ilgili olarak iletişim kurmasını sağlayın, teşekkürler öp ve sarıl bana çok çok seviyorum ve kendinize iyi bakın
Mehmet Kara : Kontrol edeceğim canım. Sana tüm varlığımla sarıldım, seni dudaklarından öpüyorum..?????. Kendi iyi koru.
  Aşkım gözün aydın haber geldi. Ben bunu tercümesini bir türlü ayarlayamadım.   Bana tercümesini yollayabilir misin?   Seni bekliyorum aşkım.    Selam aşkım, ben bu yazıyı kopyalayıp tercümeye veremedim. Bana tercümesini yollar mısın? Aşkım, dört gözle senin gelmeni bekliyorum.

05.07.2019 /Karabağlar
Hüseyin Durmuş
Emekli Edebiyat Öğretmeni
Şair yazar
www.kafiye.net