Sevdanın Ayak İzleri
Ey sevgili , Benden izler kalan evde, nasıl , mutlu olabilecekmisin ?
Baktıkça her oda da her yerde bir iz ..im olacak yokluğumla, Başedecekmisinseni senden çıkaracak günlerde yapabilecekmisin.

Hani bir şarkımız vardı dilimizde olur da ayrılık kapımızı çalarsa , Dinleriz anarız , birbirimizi diye söz vermiştik birbirimize ben sanki Kışın ortasındayım be sevgili ya sen….soruyorum yaşıyormusun Yazın ortasında kışı yaşıyormusun teninde ben gibi güneşe Hasretmisin yürek sızım iki heceydin …dudaklarımın arasında ya , Şimdi… biliyormusun azraille dans ediyorum yokluğunda sanki Yürek haritandan belki beni silersin ama ben silemiyorum be sevgili.  Kayboldum dilinden anlayamadığım sevdanın ayak izleri bak beni ne Hale getirdi   sevda dedikleri hadi git diyorum her bir, ize …. Gittikleri yok laf anlamıyor hiçbiri ağlıyorum kahrımdan yasımı Tutuyorum giydirdin siyahları benliğime sen gitme ben gidiyorum.

Be sevgili .. uçsuz bucaksız sevdaydı  yüreğimde taşıdığım seni…. Ama sen görmemezlikten,  bilmemezlikten …. geldin beni Soruyorum delik deşik ettiğin yüreğimin hesabını nasıl vereceksin Benden kalan ayak izlerini görmeyecekmisin hiç mi hiç için Yanmayacak kuşun kurda emanetimiydi sevdam.. sana adadığım Ruhumu sevdamı ayaklar altına alıp gidiyorsun   ardına…. Bakmadan yok farz edip bozuk para gibi  harcaman  bir kalemde  Silip atman  ağırıma gidiyor hiçliklerde kaybolmak değer verip de Değersiz kılınmak hakketmek varken sevdayı dolu dolu yaşamak Varken Yüreğimin kıyısından uçurdun sevdamın ayak izlerini kurşun Yaralarıyla eşleşti değilmiki kurşun yaraları gibiydi ayrılık sözlerin… Altı üstü be sevdiğim seni çok sevmiştim seni.. hakketiğindende çok Sevmiştim hak etmediğini mi yoksa sezdin bunamı  sebep çekip Gidiyorsun  şimdi diyorum ki  unut unutabiliyorsan git be sevgili Git….. sana zaten gitmek yakışır bu kadar görmüyor hissetmiyorsan sana gitmek yaraşır sen.


9 Ekim 2012, 11:53
Birgül Sevil Tekinay

www.kafiye.net