Al Yüreğimi…Al Yüreğine…

Her insan kendini sever aslında.Kendine aşık dır her ilişkide. Karşısındakine sevgisini gösterirken bile altında kendi egosunu tatmin etmek vardır. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali yaşanan sevgiler normalde.
İlk zevkler sorulur nerelerden hoşlanırsın diye. Amaç ortak noktaları bulmak değil kendine en yakın olan zevklerini bulmak gizliden gizliğe.
Neden karşılıksız sevgimizi veremeyiz karşımızdakine. Neden paylaşmak zor mudur bu kadar yüce sevgiyi. Bencillik, ego tatminimi yoksa bu siyah örtünün altındaki düşünceler.
Ne zaman karşılıksız sevgimizi vermeyi başarırız, ne zaman en ufak bir mutluluk anımızda ilk sevdiğimiz gelir yüreğimize hemen onu arayıp paylaşmak isteriz yaşadıklarımızı. İşte o zaman insan olmanın değerini anlarız. Tadına varırız yaşamın her anın. Gelin bugün kendimiz için bir şey yapalım. Mutlu olmak aslında o kadar basit ki.
Nemi yapacağız? Karşılıksız karşımızdakine almadan yüreğimizi ellerine vereceğiz. Hiç bir şey demeden al yüreğimi kat yüreğine al içindeki sevgiyi. Kaybetme korkusu yaşamadan al. Sen aldıkça göreceksin ki o artacak coşacak taşacak. Bir damla yürek de okyanuslar saklı göreceksin.
Al yüreğimi al yüreğine…
Korkma yakmaz seni ateşi aksine o ateş sevgi aşını tadına vardıran.
Korkma kaybettirmez seni bana,aksine beni sana getiren..
Ver yüreğini yüreğime,
Gördün mü aslında gerçek yüreği.
Verdiğinde aldığında aslında aynı yürek.
Aynı sevgi..
Ben sen olmuşum,
Sen ben.

Tek bedende tek can..

Gürhan OLCAYTÜRKAN
www.kafiye.net