Dayanışma ve Birlik Zamandır!

Merhaba Sevgili dostlar iyi günler efendim iyi günler. Sevgili dostlar Amerika bu güzel vatanımın toprakları işgal edebilmek için her türlü hileye başvuruyor başvurmaya devam edecek. Son bir haftadır papaz bahane ülkemize dolar Savaşı açarak ekonomimizi çökertmek için uğraşıyor. Bazı Patronlar da yatırım yapacaklarına dolar alıp dolar satıyorlar Güya vatanını seven Hainler bunlar bana göre. Devam etsinler bakalım nereye kadar devam edecekler.

Bu arada bazı kurumlarda bazı fitneler var fesatlar var vatan haini var. Efendim devlet memurunun maaşını veremeyecekmiş, emeklilere maaşını veremeyecekmiş, devlet çökmüş demeye başlayanlar var içimizde. Bunlar resmi kurumlarda çalışan bazı kişiler SGK kurumunda milli eğitim kurumunda bunlardan var. Sadece bu iki kurum mu başka kurumlardan da var Efendim Merak etmeyin bir çok kurumda var.

Sevgili dostlar Şu an Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine ve Türk halkına ekonomik savaş ilan etmiştir. Aslında cesaret edebilseydi direk savaş ilan edecekti. İlk önce bir dolar savaşı başlatayım dedi sonra gerekiyorsa işgale kalkarım dedi.

Dostlarım; yaşım 65 devlet göreve derse gözümü kırpmadan verilecek her türlü görevi yapacağım. Patronuyla işçisiyle memuruyla şu Amerikan zübbesine bizim ayakta olduğumuzu, bizi yıkamayacaksınız diyerek birlikteliğimizi gösterelim.

Bu topraklar bizim, bu topraklar bize emanet, taşın altına Elimizi hep birlikte koyalım. zaman birlik zamanı zaman Omuz Omuza dayanışma zamanı bize savaş açan Amerikan şerefsizine karşı birlik olalım beraber olalım. Bu dolar savaşına siyasi görüş olmaksızın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak destek olalım. Allah;Türk ulusuna, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine zeval vermesin.

İzmir/13.08.2018

Hüseyin Durmuş
Emekli edebiyat öğretmeni
Şair yazar
www.kafiye.net edebiyat sayfası