Merhaba Kızım,

 
Seni unuttum sandın dimi… Tam 5 ay oldu kızım seni kaybedeli. Ama içimdeki sevgin hayatımdaki yerin hiç kaybolmadı.. Sadece ayağımın altında dolaşmıyorsun o kadar. Eşyalarını gözümün önünden kaldırdım. Yiyemediğin tüm mamalarını ve galetelerini dükkan komşu köpeğimiz Çakına verdim. Çünkü o senin kadar şanslı değil bitanem. Sahibi gazete kağıdının üstünde makarna ekmek veriyor. Oysa sen daha zengin bir mutfaga sahiptin yaşadığında. Bu yüzden senin zenginliğinden ona sundum canım. 
Yine sana sesleniyorum bebeğim. Ama bu defa içimden. Ben işe gidiyorum kızım diyorum. Sen beni burda bekle.. Zaten bahçedeki gül ağacının dibinde huzur içinde mezarında beni hep bekliyorsun biliyorum. Seni zaman zaman ziyaret ediyorum. Hep yanımdasın kızım, ve hep yanındayım. 
Eminim biliyorsun çünkü içimden hep söylüyorum
Seni seviyorum Snopy.. Ve seni çok özlüyorum
Ama artık yalnız değilsin biliyorum.
Gülayın, Nurun köpekleri yanında…
Birgün..
Bende senin gibi bu dünyadan göçeceğim kızım… 
O güne kadar yüreğimde, beynimde, anılarımda daima yaşıyorsun ve yaşayacaksın

SENİ HEP YAŞATACAĞIM SNOPY

09.05.2007
Saat: 10:15

Gülay :  Bugün Şoparımdan mektup aldım. Aralarına katılan Snopy ve Fıstık ile birlikte çok mutlu olduklarını ve oyunlar oynadıklarını yazıyordu mektubunda… Tek üzüntüsü sahiplerinden ayrı kalmakmış. İşlerimizin arasında bacaklarımıza sürtünmeyi, sahiplerine melül melül bakmayı özlemişler ama bizim onları hiç unutmuyor olmamız onları çok mutlu ediyormuş. Mutluluktan kuyruklarını sallıyorlarmış.  Geçen gün birlikte oyun oynadıgımızda çekilen vıdeoyu seyrettiğimi onlarda görmüşler benim gözlerimden akan yaşları görünce içine kapanmış biraz ama monitörden öptüğümüde görmüş nasıl sevinmiş bilmezsin. Biz burda birbirimize nasıl destek oluyorsak onlarda orda birbirlerine destek oluyorlarmış. Sakın üzülmeyin bizim keyifimiz yerınde diyorlar şuleciğim ve patileriyle el sallıyorlarmış bize.  

17.05.2007

dün gece rüyamda seni gördüm kızım..ayağına iğne batmıştı, topallayarak yanıma geldin. kucağıma aldım seni ayağındaki iğneyi çıkardım..seninle birlikte benimde canım acıdı.. 
rüyamdada olsa seni tekrar kucağıma almak çok güzeldi bebegim..
biliyorsun zaten
ama ben yine söyleyeyim
seni çok seviyorum kızım ve çok özlüyorum
cennet bahçende huzur içinde yaşa..ve sakın unutma.. yerini kimse almayacak 
yüreğimdeki yerin hep aynı kalacak
 

10.temmuz 2007

merhaba kızım
seni ihmal ettim bu ara biliyorum. hatta eskisi kadar mezarına da uğramıyorum haklısın. ama seni düşünmekten hatırlamaktan hiç vazgeçmedim inan… 
ama üzülsemde duyduğumda beni bir nebze olsun rahatlatan birşey oldu. artık mezarındad a yalnız değilsin..
yan tarafta bahçe içinde bir ev vardı biliyorsun. hatta sahipleri köpekleri için o evi tuttuklarını söylemişti..hatta ben antalyadayken sana köpekler saldırdığında o evdeki insanlar sana yardım etmişti. baban bile ilgilenmemişken üstelik.. 
evet snopy..tobi den bahsediyorum…
senden daha büyüktü ve bahçede yaşıyordu 
senin gibi yemeden içmeden kesilmiş. aynı veteriner serum bağlamamış ölümüne terk etmiş
oysa o daha senden bile gençti. 9 yaşında ölüme yenilmiş kızım.. 
annemle kardeşim balkondaymış onu gömerlerken.
senin olduğun bahçeye getirmişler,
hatta annemlere görünmeden hemen gömmek istemişler üzülmesinler diye
annemler seni rahatsız ediyorlar diye panikle inmişler aşağıya 
oysa onlar senin yanına arkadaş gömüyorlarmış artık yalnız değilsin kızım.. balkonda onun sesini duyup karşılık verdiğin tobi yanında artık içim biraz daha rahat kızım
artık sana geldiğimde tobide sevinecek 
yanında olduğu için daha huzurlu olacağım

yerinde rahat yat kızım..
seni unutmadım ve unutmayacağım
seni seviyorum cici kızım 

 
ŞULE AKAR
www.kafiye.net