YETER ARTIKKKK!!!!!!

Her gün şehit haberleri ile bizleri yasa boğan PKK, DAEŞ,YPG ve diğer terör örgütleri ile birlikte bu örgütleri destekleyen başta HDP başkanı Selahattin Demirtaş ve tüm HDP li yöneticileri, Avrupalı destekçi hükümetlerini, ABD yöneticileri lanetliyorum.
HAP yöneticisi Selahattin Demirtaş; ” PKK terör örgütü değil, silahlı bir gruptur.” açıklaması yaptı. Bu açıklama karşısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hariç bütün siyasi partiler lanetlemiştir. Kılıçdaroğlu bu gün 12 şehit verdiğimiz söyleyerek çok üzgün olduğunu belirtmiş ve üzgün olduğunu anlatmış ama teröre karşı hala lanet diyememiş, PKK yı bugün lanetleyememiştir. Üstelik bu gün basın mensupları ile yaptığı toplantılarda HDP nin bütün toplantılara alınması gerektiğini, yapılacak çalışmalarda onların da hazır olmalarını hükümete tavsiye edeceğini söylüyor.

Yeter artık, yeterrrr. Sayın Kılıçdaroğlu; PKK terör örgütü ile ortak çalışan, askerimizi şehit eden örgütün yandaşçısı olan HDP yi ve liderlerini, PKK yı destekleme ve destekleme sözlerini lünfen söyleme artık. Bu güne kadar size hiç seslenmedim Kılıçdaroğlu, artık sana sesleniyorum. Terör örgütleri ile ilişkisi olan siyasi partilerden uzak dur ve yöneticeleri ile nezaket gereği de olsa görüşme. Bu şerefsizler arkalarında Anamuhalefet partisinin desteğini gördükçe daha da azıtıyorlar. Şahsınıza yapıla suikasti ne çabuk unuttunuz.

Cumhuriyet savcılarına buradan suç duyurusu yapıyorum. PKK terör örgütüne katil diyemeyen, PKK, PYD,PJG ve diğer illegal terör örgütlerine sırtlarını dayadıklarını basın önünde açık açık söyleyen bu yöneticileri, millet vekillerini lütfen tutuklar mısınız! Bu kişiler TBMM de bulunmamalı artık. Bir an önce TBMM den atılmaları için yasal soruşturma sürecinin başlatılarak tutuklanmalarını istiyorum.

CHP yöneticileri sizlerede sesleniyorum; lütfen terör örgütünün bilfiil destekçileri olan HDP yöneticileri, Selahattin Demirtaş, Figen Yüksek Dağ olmak üzere pkk ile ortak çalışan belediye başkanlarına, belediyenin arabaları ile Türk askerini, polisini, korucusunu ve halkımızı katleten bu örgüte siyasi destek vermekten uzaklaşın Allah aşkına. Şu örgütleri lanetleyin, bunların yasa dışı olduklarını artık sizlerde açık ve net bir şekilde belirtin. HDP yetkilileri ile ilişkilerinizi ve desteklerinizi çekin artık. Eğer desteklerinizi çekmezseniz, sizin de bu örgütlerin gerçek destekçisi olacağınızı duyurmak istiyorum.

Yeterrrrr! Ey HDP, Ey yöneticileri, TÜRK HALKININ sabrını, dayanmasını, inancını test etmeyin. Eğer bu sabır taşı bir çatlarsa 63 yaşına girmiş olan Ben Hüseyin DURMUŞ olarak artık sokağa çıkabilirim. Arkamda ağlayacak dostlarımdan başka kimsem yok. Dostları da ağlatmak istemem; ancak vatan, bayrak, din söz konusu olursa yaşamımın benim için hiç bir önlemi olmaz.

ABD, İsrail, vatandaşlarının Türkiyeden ayrılmalarını ve Türkiyeye gelmemelerini istemiştir. Demek ki, 15 temmuzda başaramadıklarını şimdi ortada kargaşa çıkararak infiaal yaratmak için yeni ajanları ile pkk ile birlikte ortalığı kan gölüne çevirmeye karar vermişler. Bu durum Türk Ulusunun yok edilmesi ve ya Türk topraklarının parçalanması için başlatılacak bir davranış olacaktır. Ey TÜRK HALKI, DÜŞMANINI TANI! Bizleri çok zor günler bekliyor. Bilhassa eğitim öğretim yılı başladığında; üniversitelerimizi, liselerimizi, hatta ilkokullarımızı bile karıştırma hedefindeki bu terör örgütlerine karşı lütfen uyanık olalım. Artık siyasi parti gözeterek bir birimizi kırmayalım. Liderlere ağıza alınmayacak küfürleri, sözleri söylemeyelim. Uyanık olalım ve vatanımızı koruma durumunda kalırsak gereğini de yapalım.

Askerimizi, polisimizi, korucularımızı, vatandaşımızı şehit eden terör örgütünü, yandaş örgütlerini, Siyasi destek sağlayan HDP milletvekili ve yöneticileri kınıyorum. Allahtan şehitlerimize rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza Allahtan acil şifalar diliyorum. Şehit ailelerine baş sağlığı ve dayanma gücü dilerken yaralı ailelerine de geçmiş olsun diliyorum.

Hüseyin DURMUŞ 
Emekli edebiyat Öğretmeni
Şair Yazar 
www.kafiye.net edebiyat sayfasının sahibi.