SON

İlk Bakış ve şuan karşımda duran kişi o. Beni bekliyor, yaklaşıyorum iyice ona doğru. Titriyorum galiba. Sakin ol diyorum. Kesin dudaklarımdan neler dediğimi anlıyordur. Rezil olmasam bari. Yaklaştık iyice ve karşımda artık. Sadece bir adım uzağım da. Gözleri ne kadar güzelmiş diye geçirdim içimden. Elini uzattı,elimi uzattım. Ona bu kadar yakın olup bir o kadar da uzak olmak,aşkın en acı hali olsa gerek. İmkansızlığın kapısı gibisin. Acı ,hüzün ve mutluluk şuan yanı başımızda. Kapıyı açıp seni görmek istiyorum. Olması gerekeni yapmak istiyorum. Yabancı gibi el sıkmak yerine,ellerimi boynuna atıp sarılmak istiyorum. Nefesine daha yakın olmam gerek,seni özlediğimi söyleyip öpeceğim seni.

Ahh Tanrım. Nefes aldıkça kalbim sızlıyor. Dudaklarından değil, kalbinden öpmek istiyorum. Kapalı bir alanda kalmış gibiyim. Sen gözlerime baktıkça nefesim kesiliyor. Gözlerini denize bakıyordu. Bakma dedim. Deniz aşık olur gözlerine dedim. Bana baktı ve yine kendine aşık etti. O baktıkça kendimi cennet ve cehennemde hissediyorum. Gökyüzüne çıkıyorum. Melekler yanımda ve maviliği görüyorum gözlerinde. Bir anda her yerim ateş oldu. İşte cehennemdeyim. Çünkü aklım onun imkansız olduğunu kulağıma fısıldadı.

Ne işim var burada benim ? Dedirtti bana. Ama hâlâ gözlerindeyim. İç sesim susmuyor. Susturmak için demli çayımı yudumladım ama ne fayda. Yedi bitirdi beni bir kaç saniyede. Elleri masada öksüz kalmış gibi ellerimi istiyordu. Zamanı durdurma gibi bir olsaydı keşke. Sadece deniz mavisi gözlerine baksam..

Zaman bize ihanet etti ve çok çabuk geçti yanımızdan. Halbuki söz vermişti.

Ayaklandık ve tekrar ellerini verdi. Tuttum sımsıkı. Bırakmak istemezken öylece kaldık. Gözlerine baktım ve yine aşık oldum. Ve son bakış, son ayrılık. Arkama baktım ve yine gözlerine dikildim. Yine, yine Aşık etti kendine.

Ve her şeyin sonuydu bugün.
Son aşık oluşum. Kalbim yine isyan etti.
İlkler ve sonlar oldu.
Sonum oldu gözleri.

Ve SON.

Fulya Sinem Eraslan
www.kafiye.net