Seni Hala… Seni Hala Çok Seviyorum…

Merhaba Babacım…Seninle çoktandır sohbet etmedik.. Anlatacak çok şey var aslında..Kaç yıl oldu görüşmeyeli.. 1 yıl, 2 yıl..yoksa 3 yıl mı? Saymayı unuttum zamanı. Ama anlatmaya gerek yok..  Biliyorum sen beni görüyorsun.. Ordan hep gülümsüyorsun.. Hatta çoğu zaman yanımdasın.. Gözümü kapattığımda görür gibi oluyorum…. Ama seni düşünmüyorum eskisi gibi.. Düşünmek
istemiyorum.. Düşününce canım acıyor.. Bencillik ediyorum biliyorum. Canım acımasın diye seni düşünmüyorum..

Ama seni hala.. Seni hala çok seviyorum…

Resimlerine bakmıyorum ilk günlerdeki gibi.. Oysa öyle çok anımız varki fotoğraf karelerinde..Senli tüm resimler albümlerin arasında saklı.. Yüreğimdeki anılarının saklı olduğu gibi.. Pek çok kez ellerim uzanıyor.. Bakamıyorum.. Yıllar geçtikçe her baktığımda gözlerim daha çok yaşarıyor. Yine bencillik ediyorum biliyorum.. Ama gözlerim yaşlanmasın diye sana bakmıyorum..

Ama seni hala.. Seni hala çok seviyorum…

Geçen bayram sen oldum babacım.. Sen olmak istedim.. Senin gibi olmak istedim. Tüm aile fertlerini bir sofrada topladım bayram sabahı… Kızların, torunların ve kraliçemiz sevgili eşin.. Eskisi gibi..  Senle olduğu zamanlar gibi.. Sen mutlu ol diye babam.. Huzurluydum o gün.. keyifliydim.. Ama seni hatırlamadım.. Hatırlamak istemedim.. Bencillik ediyorum biliyorum..
Hatırlayınca seni çok özlüyorum.. Seni özlemeyi istemiyorum…

Ama seni hala.. Seni hala çok seviyorum…

Çok çalışıyorum babacım çok.. Delicesine ama alnımın teri ile ekmek paramın peşindeyim daima.. Hep üzülürdün ya bu kızın sonu ne olacak diye.. Sonumu garantiye aldım babam.. Endişe edecek bir şey kalmadı artık.. Kabrinde huzurlu ol.. Sorun yok.. Mutluyum.. Sadece mutlu olduğum için
sevinemiyorum. Sen yoksun ya… Sensiz tad vermiyor diye… Hep bir şeyler yarım.. Hep bir şeyler eksik.. Hep içim buruk… Başımı yastığa koyduğumda seni düşünmüyorum, hemen uyuyorum.. Yine bencillik ediyorum biliyorum.. Ama hemen uyursam belki seni rüyamda görürüm diye bekliyorum..

Seni hala… Seni hala çok seviyorum…

Ortanca kızı Şule Akar dan
Ramazan Akar ın anısına
2011 09 14   Saat:23:58
www.kafiye.net