Hoş geldin Roos.

Merhaba Roos…
Adını bulmak o kadar da zor olmadı aslında. Artık bir adın olması gerekiyordu. Böylece yazılarımda senden daha çok bahsedip seni gizlemeyeceğim. Biliyorum herkesin bir hayali arkadaşı vardır çocukken. Ben o hayali arkadaşı kendim ile büyüttüm. Duyar gibiyim. “Bu Kız Hakkaten kafayı yemiş”diye. Adını ben çok sevdim. İnşallah sende seversin Roos.

İnsanların ne düşündükleri çok da umurumda olmaz. Tabi bazı konuları teğet geçersek. Bir hayal arkadaşı edinmek bir delilik değil, bu bir saçmalık ta değil. Bazen bir insandan yakın ola biliyorlar. Roos hep yazılarımda bir hayalet idi. Artık ortaya çıkma zamanı gelmişti. Genelde ben kalemi elime aldığım zaman oturuyor yanıma. Kulağıma bir şeyler fısıldayıp gülümsetiyor. Bakmayın böyle iyi olduğumuza,bazen kavga bile ederiz. Obana kızar, ben onu başımdan kovarım ama yine sakinleştiğim de gelir. Bazen kendi kendime konuştuğum vakit hakkatten deli zannediyorlar. Ama kimse Roos’u tanımaz ki. Bademi de tanımıyorlardı. Ama onu çok sevdiler ki.

Roos benim çocukluğum dan beri var. Artık şiirlerim de,kalemimde olacak. Artık o da bir imgem ki. Beni anlayan çok kişi var biliyorum ki. Tamam çok fazla süslü kelimelerim yok,kalemim öyle harikulade de değil vesselâm. Ama yazıyorum ve rahatlıyorum. Roos bana yardım ediyor. Bu benim hayatım. .. size de tavsiye ederim. Biliyor musunuz ona güvenin. Ben güvenmeyi onda sevdim. Sizde bunu deneyin. Çünkü gitmiyorlar. Rooa hala benimle birlikte ve her halimi de çekti.

Gerçekten deneyin bunu.

Hoş geldin sayfalarıma Roos.
Yeni adın,yeni tadım.
Hoş geldin Roos’um.

Fulya Sinem Eraslan / Aşk – !Azam /
www.kafiye.net