BU BIR HATIRLATMADIR, DIKKAT!


Değerli dostlarım 3 Nisan 2024 günü bir yazimda; İstanbul ve Ankarada büyük yangınlar oldu. Sırada yangın çıkacak ilin izmir olduğunu yazdım. İnanmanın yanılmadım. Bugün, yani 18.04.2024 persembe günü organiza sanayisinde büyük yangın çıktı. İlginçtir bir yer tutuştu, çok kısa zamanda alevle iki işlerini daha etkiledi. Nasıl Antalya’daki teleferik kazası geliyorum diyer nasıl geldiyse! Kısacası bu ülkede ne hikmettir ki yangınlar, kazalar, olumsuzluklar nedense muhalefet belediyelerinde.Şimdi bir uneccimlik yapacağım. Çanakkale, Muğla, Antalya, aydın, Balıkesir, Bursada orman yakilma yangınlarıni bekliyorum. İnşallah yanılırım. Ama muhalefet belediyeleri beni kesinlikle yaniltmayacaktir. Şimdi sizinle daha önceki yazımı paylaşıyorum.


Kafalar Karışık!

Selam dostlarım. İyi akşamlar diliyorum. Ben idare ediyorum, sizlerin durumu nasıl? İki gündür kafam biraz karışık. Bakalım yarın karışmaya devam edecek mi? Yerel seçimlerinin ardından büyük yangınlar başladı. İstanbul, Ankarada iki büyük yangın. Istanbulda eğlence yeri yandı 29 vatandaşım yaşamını kaybetti. Ankarada geri dönüşüm fabrikası yanmaya devam ediyor. En büyük korkum bu büyük yangınların yarın da devam edebilir. İzmir mahrum kalmaz bu tür olumsuzluklardan.

Dostlarım. Eğlence yeri kundaklandı ve dikkatleri Müslümanlarının üzerine çekilmek istendi. Bugün geri dönüşüm fabrikası yandı. Hala devam ediyor. Yurt ekonomisine katkısı olan bu fabrika çalışan insanları istihdam ediyor. Şimdi çalışmalara ara veriliyor. Izmirde de kereste, boya imal eden fabrikaların sahipleri çok dikkat etsinler. Benim aklıma getiren şeytanın işi yok bazı kişilerin kulaklarına fısıldayabilir.

Dostlar yangınlar fabrikalardan devam ederse ekonomik zararlara neden olacaktır. Bu durum ekonomi çöksün, cumhur hükumetin güç kaybetmesi olsun diye. Allah bu ulusu provokatörler, çıkarları uğruna devleti satmaya hazırlanmış olanlardan korusun.
Saygılarımla.


03.04.2024 / çarşamba /Karabağlar
Hüseyin Durmuş Emekli edebiyat öğretmeni Şair yazar
www.kafiye.net edebiyat sayfası sahibi