BIZDE HAİNLER ASILMADIKÇA TERÖR BITMEZ!!!

Bu ülkede idam geri gelmedikçe TERÖR sonlanmaz. Vatan hainlerini, devleti satanları, devlet içerisinde kendi düşünce ve egemenliğini kabul ettirmek için ister askeri, ister sivil darbecileri, kadınlara, çocuklara eziyet eden , keyfi olum sebebi olanları meydanlarda asmadikca bu terör durdurulamaz.

Bu ülkede sırf Erdoğan düşmanlığı nedeniyle millet ittifakına oy verenlere sesleniyorum. İçeride sizler, dışarıda pkk,ypg, ermeni ve yunanlılar bu ülkenin altını oymak ve dinamit koymak için gece gündüz el ele, kol kola hareket ediyorlar. Bu durumu ne zaman göreceksiniz? Yeter artık bu Erdoğan düşmanlığı! İnsan olmanın, doğru olmanın zamanı gelmedi mi?

Sağ duyulu ve memleketini seven milliyetçi millet vekillerine sesleniyorum. Bu ülkede idamı geri getirmek için daha ne kadar bekleyeceğim! Bıktım bu vatan haini düşmanlarından. Ben el vereyim, siz de idam yasasını cikariverin şu meclisten! İnanın ilk önce şehit ailelerinin gönlüne, sonra da benim gönlüme girersiniz.

Chp,iyi parti, hdp, DEVA partisi, saadet partisi ve millet cephesini oluşturan partiler gemiyi acıya aldılar. Devleti dış güçlere peşkeş çekmek için var güçleri ile gidiyor. Çare bulmak ve bu vatanı paylaşarak dış güçlere peşkeş çekmek için uğraşıyorlar. Hamburgerci Kemal tekrar almanyaya giderek yardım talep edecek. Bu nedenle idam yasası bir an önce çıksın.

Büyük bir özlem ile idam yasasını bekliyorum. Saygılarımla.

12.01.2023 perşembe/ Karabağlar

Hüseyin Durmuş
Emekli edebiyat öğretmeni
Şair yazar
www.kafiye.net sayfası sahibi.