BEN BİGA İMAM HATİP LİSESİ MEZUNUYUM 1974-1975

Günaydın sevgili dostlarım. Nasılsınız, iyi misiniz, neler yapıyorsunuz, moraliniz nasıl? Ben bomba gibiyim ve patlarsa çok verimli olacağıma da inanıyorum. Neden mi? Sebebi patlarsam sadece çevremdeki kötüleri, şerefsizleri, ahlaksizlari, yalancıları, namussuzlar, lgbt lileri, ırz düşmanı, halkı itaatsizlige davet edenleri kökten yok ederim.

Sevgili dostlarım. Ben Biga İmam Hatip lisesi mezunuyum ve okulumu 1974/1975 yılında bitirdim. Bu arada Çanakkale ili, Lapseki ilçesi, Beybas köyünde bir buçuk yıl İmam hatiplik yaptım. Sonra yüksek öğretime geçerek 1978/1979 dönemi Eylül ayında izmir ili, Buca ilçesinde Buca Eğitim Fakültesi Türkçe bölümünü bitirdim. Eskişehir Anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesi Türk Dili edebiyatı lisans tamamlaması yaptım. Özellikle İmam hatip lisesi mezunu olarak hem mutluluk duyuyorum, hem de gurur duyuyorum. Utanmıyorum, İmam hatip lisesi mezunu olmak, İmam hatiplik yapmaktan da çok mutluyum. Devlete 25 yıl 6 ay öğretmenlik ve arada 5 yıl yöneticilik yaptım. Bu çalışmalarından dolayı da çok mutluyum.

Bir lgbt li çıkmış benim mezun olduğum şerefli okuluma hakaret etmiş. İnşallah yüce Allah en kısa zamanda layık olduğu cezayı, bir de ilahi cezayı bulur. Seçim yaklaşırken inanan insanların inancı ile dalga geçerek kaos yaratmak, İnsanları sokağa dökmek istiyorlar. Ben bu konuda sağ duyulu olarak sokağa çıkmayacağı ve düşmanlarımı sevindirmeyecegim.

Herkes tekrar duysun: BEN İMAM HATİP LİSESİ MEZUNUYUM, MEZUN OLDUGUM OKULDAN GRUR DUYUYORUM. Beni sevmeyenler kendilerine çeki düzen versin. Allah hiç bir zaman mazlumlarını yalnız bırakmadı. Kalın sağlıcakla.

Saygılarımla.

25.08.2022 Perşembe/Karabağlar

Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair yazar

www.kafiye.net