Kılıçdaroğlunu Dinlerken

Izmirde hava sıcaklığının 39 dereceyi gösterirken serin esen rüzgar ile ter içerisinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’de vatandaşa sesleniyor. İnanın o kadar heyecanlı, o kadar telaşlı, o kadar sinirli ve en önemlisi yalan ve iftirada sınır tanımıyor. Cumhur hukumetinin yaptıklarını biz düşündük ama bizden çaldılar diyor.

Kısacası hırsızlara hesap soracağız diyor. Chp li belediyelerde rüşvet ve yolsuzlukları hiç söylemiyor ve bu kişilere sahip çıkıyor. Chp de kadınlara tecavüzler diz boyu ama bu yapılan tecavuzlerin sebebini AKP ye yüklüyor. Dünyanın kabul ettiği buğday sorununun çözümünü yalvaran hükumet diye ilan ediyor. Bu kadarda şerefsizlik olmaz, bu kadarda cumhur hükumetine iftira atılmaz.

Pkk, ypg li teröristler sahip çıktı. Fetoculere sahip çıktı ve tüm fetöcüler affedilemez. Selahattin Demirtaş , suçlu olan vatan hainlerini affedecek. Bakalım 2023 haziran ayı geldiğinde yönetime gelebilek mi? Devletin savunması için yapılan yatırımlara itirazı var. Aslında o kadar çok anlattiklar var ki?

Kemal beyi dinlerken ister istemez güldüm

Vatandaş ve devlet için yapılanlar yanlışmış. Adam haklı. Neden mi? Hükumetin gece gündüz yaptığı yatırım ve çalışmalarda hırsızlık yapıyor. Demek ki kendisi yönetime gelirse yatırım başı para tirtiklayacak. İşte bu nedenle güldüm. Birde Kemal bey çok kilo almış. Hani hiç kimseden korkusu olmayan Kemal bey kilo almaya başlamış. Hadi şunu söyleyeyim. Beyaz gömlek, siyah pantolon altına korunmak amaçlı çelik yelek giymiş. Bu duruma çok güldüm. Siz ne dersiniz?

Kalın sağlıcakla.



24.07.2023 pazar/ Karabağlar



Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

www.kafiye.net