Ben Dediydim Demek İstemiyorum!

Sevgili dostlarım. Abd de bulunan fetö elebaşı ve havarileri şuan harıl harıl çalışıyorlar. Sahte video kasetleri, görüntüler , dolarlar , evraklar hazırlıyorlar. Hemde büyük bir ekip ile kendilerini koruyan abileri ile birlikte hazırlıyorlar. Kötülük yapmaktan bir türlü durmuyorlar.

Bu hazırlıkları biraz uzun olabilir. Uzun olabilir dediğimde Birleşmiş milletler, Türkiye, Rusya, Ukrayna arasında tahıl sevkiyati ile yalan belge ve iftiraları hazırlıyorlar. Bu uluslar arası olduğu için daha dikkatli hazırlıyorlar ve sadece cumhurbaşkanımıza iftira atıp ortalığı bulandırmak isteyecekler. Amaç bu tahıl sevkiyatinin durdurulması, Recep Tayyip Erdoğan’ın zarar görmesini sağlamak. Uluslar arası arenada Ülkemizin itibarını düşürmek.

Cumhur ittifakı üyeleri ve seçmenleri. Uyanık olmak zorundayız. Aman ne olur, her türlü iftira, suçlamalara karşı hazırlıklı olalım. Millet ittifakindan ne tebrik, ne olumlu bir söz gelmedi. Kabullenemiyorlar, deniz ötesi kuruluştan gelecek emirleri, belgeleri , dokümanları bekliyorlar. Allah bu şerefsizlerin, ahlaksızların kuracakları tuzağı ayaklarına dolaştırsın.

Şimdilik söyleyeceklerim bunlar. Uyanık duralım. Saygılarımla.




27.07.2022 Çarşamba/ Karabağlar



Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair yazar
www.kafiye.net