DUYDUK DUYMADIK DEMEYIN!



Duyduk duymadık demeyin, yalanınızı kuvvetlendirmek için kuyruk takarak söyleyin yoksa kimse inanmaz. Ne dersiniz dostlar, yalanlarla insanları aldatmak mi, doğruları söyleyip halkın önüne çıkmak mı daha doğrusudur.

15 temmuz 2016 hain fetö saldırısı için chp millet vekili Engin Özkoç dün öyle bir açıklama yaptı ki inanın evlere, köylere Şenlik. İnanın olayı bilmeyenler söylediklerine çok rahat inanır. Gerçi chp tarihimiz boyunca yalandan, dolardan, çıkarları için iftiradan medet umarlar. Chp liler doğruları değil yalanları ile siyaset sahnesinde varlıklarını sürdürmeye devam ediyorlar. Doğrular desteklemez, yalan yaparak biz yaptık derler.

Chp millet vekili Engin Ozkoç, dün kameralar karşısına geçip:” 15 temmuz 2016 tarihinde askeri harekata karşı gelen tek lider Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, olay sırasında ortadan kaybolmuş ve nerede olduğu da bilinmiyordu. Liderimiz Kemal bey kalkışma başladığında Ankarada TBMM ye doğru hareket etmiş ve meclise ilk girip meclisi açanlar da chp millet vekilleridir. AKP ve diğer millet vekilleri meclise chp lilerden sonra gelmiştir.” dedi.

Dostlar be bunları duyunca şoke oldum. Çok uzun olan bu kuyruklu yalan sayesinde inanın neredeyse pes diyesim geldi. Halbuki sokaklarda tüm Vatanını sevenler vardı. İlk defa halkı sokağa davet eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dır. Meydanları dolduranlar cumhur ittifakı, sağ duyulu insanlar doldururken, bazı chp li ve hainler bankamatikten kuyruk oldu, marketlerde kuyruk oldu, bazı yerlerde yağmalama ve milliyetçileri, minarelerden sela getiren 285 din görevlisini yine chp liler oldu.

Yazıklar olsun yalanları ile bu halkı aldatanlar! Yazıklar olsun bu hainlerin arkasından bilecek giden, bilerek vatan hainlerine sahip çıkanlara destek olanlara Yazıklar olsun! Başta terör örgütü pkk, ypg, pyd ye sahip çıkan Kemal Kılıçdaroğluna! Fetonun hüküm giyenlerini destekleyen, KHK lilari affedecegini, Selahattin Demirtaş’a sahip çıkarak hapis hayatına son vereceğini söyleyerek kurtarma sözü veren Kemal Kılıçdaroğlu ve chp millet vekillerine yazıklar olsun.

Sevgili dostlarım. Kimin doğruyu, kimin yalanı, kimin yanlışı söylediğini çok iyi biliyorsunuz. Bütün olaylar kamera önünde, halkın gözü önünde, herşey aleni ve açık olarak ortada yaşanmaktadır. Şimdi bize düşen, AKP gençliğine, seçmenine ve vatandaşımıza düşen sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan a sahip çıkmak, arkasında dimdik durmak. Bu yalancıların, bu çapulcuların reisimize hakaretleri önünde göğsümüzü siper etmektir. Allah hakkimizdakini hayır eylesin.

Haydi hayırlısı. Kalın sağlıcakla.



16.07.2022 Karabağlar

Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair Yazar
www.kafiye.net