TERÖRİSTLERE SAHIP ÇIKAN KILIÇDAROĞLU’NUN SÖZÜ!!!



Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi günü Van’da söyle konuştu. İnanın ilk duyduğumda söylediğine inanamadım. Gerçi onun iftiralarına, yalanlarına alıştık. Teröristlere sahip çıkarak vatan hainlerine garantileri seçmen sayesinde kurtarma SÖZÜ verdi. Bu sözüne gore: ” Selahattin Demirtaş’a, Osman Kavala’ya, 15 temmuzda suçlayanlar özgürlüğü sizlerin oylarıyla vereceğiz. Bize gelin, chpyi iktidara getirin, özgürlüklerin önünü açalım.”

Selahaddin Demirbaş, Osman Kavala Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde yargılandı ve delillerle suçlu bulunarak hapse mahkum olmuştur. 15 temmuzda 254 vatandaşımızı şehit eden ve 1200 vatandaşını yaralayan fetoculeri yine Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde yargılanacak hapse mahkum oldular. Şimdi aklıma takılan şu soruların cevabını bekleyeceğim. Buna gore:

1 – CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iftiraları atarken, yalan yanlış evrakları belge diye sallayan bu kişi hiç mi utanmaz, bu vatanı zora soktuğunu hiç mi görmez, buna akıl verenler hiç mi gerçeklerin hemen ortaya çıkacağını düşünemez?

2 – Kemal bey, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde yargılanacak suçlu bulunan vatan hainlerini kurtarmak için seçmenden yardım isteyerek neden vatan hainlerine kurtulma umudu veriyor? Vatan hainlerine sahip çıkan ve onları baştacı yapan kişiler Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde yargilanmayacak mı? Adalet önünde ne zaman hesap verecek?

3 – Türkiye Cumhuriyetin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi, vatan yüceltsin, yokluklarla kalkındırmak için çalıştı. Bu gün yönetimde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu ve bazı destekçilerinin yönettiği şuanki parti ile neden bu kadar çok fark oluyor. Atatürk’ün kurduğu parti Türkiye cumhuriyetini kurarak ülkeyi muasır devletleri seviyesine çıkarırken şuan Kemal beyin yönettiği chp, hainlere sahip olarak bu vatanı sömürgeci devletlere teslim etmek için varını yoğunu ile çalışıyor?

4 – Her gün hırsızlar, devleti soyanlar, ahlaksızlar, kadınlara tecavüz edilirken bu hükumet nerede diye bağırıyor. Bakiyorum; hırsızlar ve soyucular chp belediyelerinde. Kadınlara tacizde chp li yöneticiler var. Ancak Kemal beyden çıt çıkmıyor ve üstelik hırsızlara, soysuzlara sahip çıkarak onları korumaya çalışıyor.

Aslında o kadar çok olumsuzluklar var ki? Söylenecek o kadar durumlar var ki…. sözü uzatmak istemiyorum.

Son olarak şunu diyebilirim; suçluları kurtarmak isteyenler chp başkanı Kemal bey destek verir. Suçluların, vatan hainlerinin ve vatanı satmak isteyenleri adalet önüne çıkarak olanlara sahip çıkalım, destek olalım ve cumhur ittifakına destek verelim.


30.05.2022 pazartesi/ Karabağlar

Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair yazar

www.kafiye.net