CUMHUR BAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKMA  ZAMANI GELDİ!!!



Gezi parkı olaylarında bu devlet milyarlarca dolar zarara uğradı ve bu zarar verenlerin yanında kaldı. Kendilerine hesap sorulmadı. Ama gezi olaylarını yapanlara :”Sürtük” diyen Cumhur başkanımıza; geziciler ve millet ittifakı bileşenleri dava açıyorlar. Hesap soracağız diyorlar.

15 temmuz kalkışmasında insanlarımızı öldürenler, maddi zarar verenler fırsat bu fırsat deyip cumhur başkanımıza dava açıyorlar.

5-6 Ekim olaylarında insanımızı ve askerimizi öldüren şakiler fırsat bu fırsat deyip dava açmaya başlıyorlar.

Güneydoğuda askerimizi şehit eden pkk ve ptd liderin temsilcisi olan; hdp, chp, iyi parti ileri gelenleri cumhur başkanımız için dava açmaya başlıyorlar. Nedeni gezi hareketinde ortalığı kan gölüne çevirenlere söylediği bir sözcük için.

EY TÜRK HALKI!!! EY CUMHUR ITTIFAKI TEMSİLCİLERİ!!! EY BU VATAN UĞRUNA SEHIT DÜŞENLERİN GERIDE KALANLARI!!! BU VATNAN İÇİN KEFENİNİ GİYİP YURT İÇİ VE YURT DIŞI DÜŞMANLARA KARŞI MUCADELE VEREN RECET TAYYİP ERDOĞAN’A NE ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ. CÜMLE DÜŞMANLAR BIR OLMUS CUMHUR BAŞKANIMIZA DAVA AÇMAYA KALKARKEN BIZLER NE YAPIYORUZ?

Eğer benim maddi imkanım olsaydı; gezi olaylarından başlayıp, 15 temmuz ve son zamanlarda pkk/ypg terör örgütüne destek veren CHP, iyiparti, hdp ve yandaşlarına maddi ve manevi destek verenler için tazminat ile ceza davası açardım. Ama ne yazık ki mali gücüm olmadığı için davaları açamadım. Kemal Kılıçdaroğlu’nun öğretmen ve memurlara hakareti döneminde de param olmadığı için dava açamadım. O dönemde Web ” www.kafiye.net ” sayfamda ve burada, instagram da paylaştım. Bana yazılarımı okuyan iki kişi da açacaklarını, ayrıca bir kaç kişi tarafından dava açılacağını söylediler. İnsanda cesaret olmayınca, birde gelecek kaygısı olunca davalar açılmadı. Hala da açılacağı yok.

ŞİMDİ SORUYORUM. CUMHURBASKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A SADECE SÖZDE Mİ SAHİP ÇIKACAĞIZ? DAVALARI AÇARAK CUMHUR BASKANIMIZIN ARDINDAN KEFENI GİYEREK NE ZAMAN ONUNLA BİRLİKTE YOLA ÇIKACAĞIZ??? EY AKP Lİ DAVA ADAMLARI, DAVA GÖNÜLLÜLERİ NE ZAMAN UYANACAK VE REİSİMİZİN GİYDİĞİ KEFENİ GİYECEĞİZ???

Vatanını, ülkesini, devletini sevenler! Yeter diyelim. Yeter diyelim ve şuan şehitlerimize sahip çıkmayan, teröre destek verenleri adalete şikayet edelim. Bu açılacak davalar cumhur başkanımızı yalnız bırakmamış ve sahip çıkmış oluruz. Davaların açılması için reisinin Recep Tayyip Erdoğan emir vermesi gerekiyor? Chp, iyi parti, hdp gibi partileri dava edelim. Parası olanlar, mali durumu iyi olanlar dava açmaya başlasınlar. Teröre destek verenleri mutlaka ama mutlaka yasalar nezdinde davalar açılsın ki, cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan yalnız kalmasın. Kilitlenelim bir birimize, düşmanlara karşı!!!

Söyleyecek çok şey var. Şimdilik bu kadar. Bu konuda daha bir kaç uyarım olacak. Bakalım kendisine güvenen kaç reis destekçisi var. Sayın cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kefeni gidecekler olacak.

Saygılarımla.

04.06.2022 / Cumartesi / Karabağlar

Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair yazar

www.kafiye.net