HDP VE GARO PAYLANI LANETLIYORUM.

Sevgili dostlarım. 22.nisan.2022 cuma günü hdp li şerefsiz bir millet vekili TBMM meclis başkanlığına bir dilekçe vermiştir. Bu dilekçede: ” Türkiye 1915 yılında ermeni katliamı yapmıştır. Bunu lanetlemek için bir karar verilsin.” diye baş vuru yapmıştır.

Gelelim asıl konuya. Şu ana kadar; CHP, SAADET PARTISI, GELECEK PARTİSİ, DEVA PARTISİ VE DEMOKRAT PARTİSI dahil muhalefette bulunan bir çok partiden çıt çıkmıyor. İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI SN. MERAL AKŞENER HANIM, verilen bu dilekçeyi lanetliyor. Kendisine teşekkür ederim.

Ey Kılıçdaroğlu, Mollaoğlu, Davutoğlu, Babacan……! Sizler bu ülkenin insanı değil misiniz? Sizler bu ülkenin yönetimine talipli liderler değil misiniz? Sizler muhalefet olarak adaletten, insanlıktan,milliyetçilikten, vatanın bağımsızlığından liderler değil misiniz? Neredesiniz? Atarken mangalda kül bırakmayanlar olarak bu vatan hainleri hdp ile yollarınızı ne zaman ayiracaksiniz? Bu ülkede vatanı bölmek için ugraşanlardan bağlantılarınızı ne zaman koparacaksınız? YAZIKLAR OLSUN SİZLER! HANGI YUZLE BU ÜLKE İNSANIN KARŞISINA ÇIKIYORSUNUZ?

VATAN HAİNİ GARO PAYRANI LANETLİYORUM. YAPILAN BU HAİNLİĞE SESSİZ KALAN SIYASILERİ DE LANETLIYORUM. Bu haine mutlaka hesap sorulacaktır. Sessiz kalan liderlere de 2023 haziran seçimlerinde mutlaka hesap sorulacaktır.

Saygılarımla.

24.04.2024 Pazar Karabağlar

Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair yazar

www.kafiye.net