Kadını Öldürmek!!!


Merhaba Sevgili dostlar. Kadın öldürmek insanlığı öldürmektir. Çünkü kadın neslin çoğalmasında önemli bir görevi vardır. Bu nedenle kadın öldürülemez.

Son günlerde kadına yönelik şiddet yine çoğaldı. Ortalıkta bir sürü şerefsiz, ahlaksız, ırz düşmanı sözüm ona erkek müsveddeleri türemeye başladı. Sevgili dostlar ben sözü fazla uzatmak istemiyorum. Bu işin tek bir çözümü var onu size anlatayım.

Bütün illerin ana girişlerinde birer kulübe yapalım. Bu kulübeye Bir de yazı yazalım. “Buraya giren kellesini kendisinden sonra gelene bırakıyor.” Altına da açıklamayı yazalım. Buraya giren neden kellesini bırakıyor!

Yaşadığı ülke içerisinde eşini, kızını, nişanlısını, sevgilisini, kıskandığı kadınları namus meselesi yaparak silahla, bıçakla veya kesici bir alet de öldüren kişiler beklemeksizin hakimin huzuruna çıkarılacak ve ölüm kararı verilerek bu evlere gönderilecek. Böylece kendisini erkek sanan şerefsizler adaletin pençesinde yaptıklarının bedelini ödeyecek.

Değerli dostlar, namustan şereften bahseden kişiler çoğu kadınlara kızlara sarkıntılık eden, sözümona namuslu geçinen zavallı adi şerefsiz kişilerdir. Kendileri hovardalık adı altında zina yaparlar, zorla cinsel ilişkiye girerler, sonra kişileri tehdit ederler. Bir de arkadaşlar elinde çok büyük hovarda olduklarını söylerler. Bu tür insanlar zina işlemiştir zinanın de karşılığı vardır.

Dostlarım, kadını namus meselesi yaparak, haysiyet meselesi yaparak, Şeref meselesi yaparak kendi şerefsizliklerini, alçaklık larını, erkeklik duygu su altında ulu orta cinayet işleyenler fazla bekletilmeden mahkemeye oradan da doğruca dört duvar arasına. İçerde kişi varsa kişinin kellesini keseceksin sonra da o binaya götürülen erkeğin kucağına vereceksin o da orada kendi kellesinin kesilmesini bekleyecek. Bakalım nasıl oluyormuş. Böyle bir kanun çıkmasını Ben istiyorum, destekleyenler varsa lütfen onay versinler.

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle hoşçakalın Sevgili dostlarım.

Saygılarımla.




Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair yazar

www.kafiye.net