YAZIKLAR OLSUN SIZIN GİBİ SAHTEKARLARA!

Sadece abd ve AB ülkelerine yaranmak için Her türlü iftirayı atan şerefsiz siyasetçiler. Sadece devleti yönetenlerin bilmesi gerekenleri, gizli kalması gerekenleri, savaş halinde saklı kalması gerekenleri; açıklayın bilgi verin, bilgilendirin, halk bütün gerçekleri bilmeli diyen kişiler! Siz bu vatanın düşmanı mısınız? Devlette gizli kalması gerekenler vardır, bunu bilmiyor musunuz? Çok iyi biliyorsunuz ama Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığınız yüzünde çılgına döndünüz. Erdoğan’ın artan başarısı sizi çılgına döndürdü. Yazıklar olsun sizlere! S400 kere karşısınız, tarafsız dış siyasete karşısınız. Helal olsun sizlere.

Meral hanım ; devleti yönetmeye talipsiniz öylemi! Bu vatanda dünya devletleri arasında dost ülke, düşman ülke tanımı yapıyorsunuz öylemi! Akkuyu milli olsun, Rusyadan gaz alınmasın, enerji alınmasın, Her türlü ilişki kesilsin öylemi! Özgür Özel sana da yazıklar olsun. Canlı yayında Türkiye Cumhuriyetini küçük düşürmeye çalışarak iftiralar atmaya başladın. Seni, Ukraynada yaşan bir öğrenci konuştuğun kanalda yalancılığını yüzüne vura vura rezil etti, ama sen yine yalanlarına devam ettin. Sana da yazıklar olsun! Kemal Kılıçdaroğlu da iftira atmada ve yalancılıkla üstüne yok maşallah, Sana da yazıklar olsun. Sende Erdoğandan kurtulmak için abd ve AB ülkeleri olduğunu istiyor ve sırtınızı bu sömürge devletlerine dayiyorsunuz.

Kısacası; bizde var olan, kendilerine milli ittifak diyen siyasi liderler ve millet vekilleri! AB başkanı size destek verse de AB ülkeleri desteklese de siz Erdoğanı o koltuktan indiremezsiniz! Çünkü siz adaletten uzak, menfaatleriniz için çalışıyorsunuz. Erdoğan düşmanlığınız nedeniyle birlerine varamazsınız! Hani başınıza Erdoğan kadar taşlar düşsün deme zamanı geldi ve o taşlar sizlerin başına yakında yağmaya baslayacak.

Son sözüm şu! Ukrayna gibi son örneğinde söz verenlerin nasıl kaçtıkları, kıvırdıklarını gördük. Ukrayna devlet başkanına arkandayız diyerek zorla savaşa soktular. Yöneticilerin cezasını halk çekiyor. Masum çocuklar çekiyor. Söz verenler silah satarak safa sürüyor. Yani sizin arkanızdayız diyenler de sizi yarı yolda bırakacaklar. Aklınızı başınıza toplayın. Gittiğiniz yoldan dönün ve gerçek vatan sever olun! Kendinize güvenin, yapacaklarımızın, bu ülke için neler yapacaklarınızı anlatın.

Güvenmeyin dayılarınıza, ekmek ve azık alın yanınıza. Kolay gelsin.

26.02.2022 cumartesi/ Karabağlar

Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni

Şair yazar

www.kafiye.net