Bir 1 kişi görseli olabilir


Sıcağı Sıcağına Çıtır Çıtır



Sıcağı sıcağına unutmadan bir olayı paylaşmak isterim.Sebebi benmiydim,nedenini kavramak gerekiyor diye düşünüyorum.


Olay alışverişimizi bitirip kasaya ödeme yapmaya gelmemizle patlak verdi.Bu ablanın problemi neydi ki,durduk yere bana bulaştı?..



Neymiş neden alışveriş arabasını alıp yerine götürmüşüm kendisinden izin almadan. Sürükleyip yerine koyduğum mesafede iki adım.”Bu kişilik haklarıma bir saldırıdır,bilerek kasten yaptın ” demesin mi bide tekrar tekrar.Ben tabii şaşkın ne diyeceğimi bilemedim. Konuşmak mümkün değil.Zehrini akıtacak birini arıyor gibiydi.



Neyse eşim girdi aramiza aldı beni arkasına ,empati yapmak,konuşmak mümkün değil.”Sen kim oluyorsun avukatımısın bir kelime daha kullandı ağza gelmeyecek türden buradan bunu yazmak bana yakışmaz arkadaşlar. Eşim tabii sinirlendi kocasıyım dedi bir hışımla. .Derhal kurtulmak istedim resmen sabrımızı denedi.



Kasadan işaret geliyor kasiyer görevli” Ablam bayram bayram ayıp ” demesi üzerine biz iyi bayramlar deyip çıktık magazadan. Ama belayı almışız haberimiz yok. Kapıdan çıkar çıkmaz eşim polisi aramak istedi engelledim değmez boşver.”Sırf birinin huzuru kaçsın diye kendi huzurununda da vazgecebilecek insan normal değil,psikolojik vakadır.” derken,

kafamı yana götümemle birde ne göreyim abla bize doğru işaret parmağını sallıyor görürsün sen der gibi sanki söylediklerimi duymuş.Bir korku bastı mı beni.



Kurtulduk sanarak eve doğru yürüyoruz. Eşime “Hışırtılı torba sesleri geliyor arkamızdan sanki merdivenleri ikişer ikişer koşarak inen bize doğru gelen var” yoksa o mu diyecektim ki abla torbaları firlatmış çoktan elinden sağ elimi yakaladı. Eşim aramıza girdi hemen yakaladı iki elinden halen üstüme üstüme yürüyor.Bir yandan da sen görürsün bırak ellerimi saçını başını yolacam. O an elim ayağım titriyor kan şekerim düşmüş tutmasa eşim yığılacağım oracığa.

Baktım yoldan geçen bir adam bize doğru geliyor.Tabii kadın korktu geri çekildi. Abi siz gidin dedi adam ben kadınla konuşurum sakinlestirecem.Eve nasıl vardık nasıl merdivenleri çıktım nefes nefese hemen bir bardak su içtim. Üstünden 3 gün geçti ben dışarıya çıkamadım bir daha denk gelirim diyerekten korktum.



Herşeyi geçelim,genel olarak hiçbir kimlik atfetmeden,kendimizi ve herşeyi sevmek olsun önceliğimiz.Bunu dengelemek bile yeterli..



İlknur Yıldırım

24.07.2021

İzmir’den…

www.kafiye.net