Marianne Liberte

Merhamet – bizi daha güçlü yapar “.


Danimarka Kraliçesi Margaret, yeni yıl başvurularından birinde ′′ İhtiyacım var ′′ dedi.Sadece küresel sorunları düşünmekle kalmayıp, etrafa daha sık bakmakla kalanlarYanınızda “. Bu harika düşünce, makalemin başlangıç noktası oldu ve sonra


Gelecekteki kitabımın adını belirledim: ′′ Rüyanın Eşiğinde “.O anda duyulmak, bulunmak için büyük bir arzum vardı sanatta kendini ifade etmek. Öncelikle bir insan için ne kadar önemli olduğunu anlatmak istedim. Merhametli, kalpli, erdemli olmak ve bunun ne kadar korkunç olduğunu vurgulamak, Pek çok kişinin önceliği, iyi şeyleri sonraya ertelemektir.


Biz kalıcı maddi değerlerin peşinden koşarak yaşıyoruz, ama zamanla bu Kayboldu, değersizdi. Ve sadece iyi şeyler zamanın dışında vardır. Merhamet öncelikle sınırları ve milliyetleri olmayan sevgidir. Bu kalite bizi Tanrı ‘ ya yaklaştırıyor. Burada John ‘ un sözcüklerini hatırlamak istiyorum


Altınousta: ′′ Merhamet ve şefkat, Tanrı gibi olabileceğimiz şeydir.Gerçek olan şey, vücudu güçlendiren ağaçlar ve dua değildir, merhamet veinsan sevgisi ruhu güçlendirir ve onu şeytan için yenilmez yapar “. Ama insanlar tamamen bunu düşünmüyorlar mı yoksa soruyorlar mı: Neden birine yardım etmek zorundayım? Mümin bir insan bu tür soruları aklına getiremez, çünkü hiç biri buluşma asla rastgele değildir. Ve eğer Tanrı seni sınamaya karar vermeseydi, sana izin vermezdi.


Bu adam ve ihtiyacı hakkında bilgi edin, bundan emin olun. Ve eğer duyulursa,Yani bu bir davada kendini kanıtlama şansı. Kalplerde kayıtsızlık, aksine bizi siliyor Tanrı ‘ dan. Tüm bunların farkındalığı insanın kendini anlamasına yardımcı olur.



Benim tanıdıklarım arasında ve sizinkiler de var sanırım, hazır olanlar varsonsuz dua et ve oruç tut, saatlerce bütün ibadethaneleri ziyaret et vehac gezileri ama acıkan, acıkan ve acıkanlardan geçerken Desteğe ihtiyacı var. ′′ En yüksek ′′ için çabalamak en önemli şeyi unutturur: o İyi kalp ve ahlak. Bu gururlu bir kalp değil mi?


Bütün bunları kompozisyonumda açığa çıkarmaya çalıştım. Okuyucuya ne olduğunu hissettirmek kalp ve merhametli olanlar zayıflığın göstergesi değil, aksine çok büyük bir ruh gücü ve zihin temizliği. Ve en önemlisi sadaka veren kişi bunu yalnız yapmaz: yanında bu saniye Tanrı ‘ nın. ′′ Babanız kadar merhametli olun “.Merhamet bizi daha güçlü kılar, tutkularına karşı bağımlılığımızı mahrum eder.


Makalede çalışırken inanılmaz yalnız ve hastalık içinde ve bu Temiz bir sayfa ile konuşmak benim için çok önemliydi. Bu kitabı hazırladığımda, benim için değil Şöhret ya da itiraf istemek, başka bir arzum vardı, ve tam olarak kendi dileklerimi iletmek. Düşünceler, duygular, okuyucu sevgisi denebilir. Ve bunu bir şekilde başardım. Nasıl bir şey? Gönderildikten sonra iyi niyetli mektuplar almaya başladığında sevincim oldu.


Okuyucular! Olumlu duygularım ve deneyimlerim için bana teşekkür ettiler Makaleleri, hikayeleri, röportajları ve şiirleri okumaktan aldım. Bir rüya eşiği “. Ve en çok istediğim şey okuyuculardan daha iyi olduklarını duymaktı,daha fazla özet sel hareketler yapmaya başladı. Belki de bu yüzden benimkinde Eserlerin kötülüğe ve zulme, şiddete ve yalanlara yer yok.


Yazma isteğim yaşıma girdi. Gazeteci oldum, ben Rumors, Kids Bulvarı, Color Bloking ve Color Bloking dergilerinde yayınlandı. Birçok kişi. Kendi bölümüm vardı, ′′ Kültürel Görüş “, ve çok konuştum. İlginç insanlarla, profesyonellerle kendi yönünde.Hikayelerimi, makalelerimi, röportajlarımı kitapta sunuyorum. Bu bir rehber değil Gazetecilik ve sadece eski arkadaş gibi iki kişinin canlı sohbeti. Sadece tanıştık ve konuşmaya karar verdik. Kahramanlarım çok şey yaşadı, çok şey yaşadı ve hala insan. Ahlak onlar için bir şarkı değil, bir oyun değil. Empati ve anlayış gösterebilirler. Yeni bir şeyler keşfetmeme neden olan içten sohbetleri için onlara teşekkürler anlamlı. Şimdi siz değerli okuyucularla paylaşıyorum. Belki sen de olursun Bu gezegendeki insanların çoğunun neyi önemsediğini bilmek ilginç ve faydalıdır.



Yazarı Marianne LiberteCanlı, Düşünce Dergisi.
www.kafiye.net