Светлана Савицкая

Aman Tanrım!

FRENİN PEDALINI GÖSTER!

Herkes ′′ Korkusuz ve Suçsuz ′′ Şövalyeleri zamanının geçtiğini düşünüyor.

Evet, evet. Piyasanın yönettiği yerden geçti. Chuvashia ‘ dan bir yerden gelen inşaat işçisinin seni yükümlülüklere boğduğu ve hamam inşaat parasını öne sürdüğü yerde geçti, çünkü çok naziksin, sadece kutsal şeylere inanamazsın – Çocuklarımın okuldan önce yeni üniforma giymeye çok ihtiyacı var …!!!-birdenbire gidiyor – diyelim ki karısı ya da teyzesi ya da büyükannesi hastalandı – fark etmez…


Ve öfke içinde ′′ Nasıl? İşinin üç katını kazandın?” Sadece geri adım at ve ′′
Tamam. Bırak öyle olsun “…

Kollarını sıvayıp kütükleri kendin taşı ve tuğlaları temizle ve pis bir dolandırıcıya ödediğin işi kendin yap.

Ya da Kiev ‘desin ve taksi şoförüne evin dışında bekleyip Kiev’ in öbür ucuna götürmesi için iki katını ver… ve oraya vardığında o orada değil. Ve bir numarayı hatırlamak ve bir gaddardan dolayı suçlamak yerine, arkadaşının önünde omuz silkiyorsun, özür dilerim, çünkü pısırığın bu kadar dürüst gözleri vardı ve o kefaletle çıkması gerektiğini iddia ediyor… ve sen Pasaportu değil sadece para verdi. Bu sadece para!..


Evet, evet. Etrafta birçok ′′ şaşırtıcı ′′ boşandı. Ancak, ne zaman korku ve kınanmış, vicdansız ve frensiz bir başka NEOHitrojo kopyası ortaya çıksa şaşırır ve hamamı ve taksicileri ve daha birçok şeyi hatırlarsın. Kendine sırıtıyorsun, bu çok kötü!

Ama ne zaman geleceğe korkusuzca baksan geri adım at ve hiç bir şey söylemeden ′′ Tamam Yap şunu. Yol bu şekilde olacak.Türünün kanunlarına göre taksi şoförü olduğunu bilsen de (Tanrım ona fren pedalını göster! ) parayı önden alan ve ters yöne giden bir daha asla sana geri dönmeyecek.Değersiz ömrünün sonuna kadar senden çok korkacak. Ve Tanrı ‘ yı, Tanrı ‘ yı, Buda ‘ yı… Krishna ‘ yı, yetenekli yaşamım için suçla.




Светлана Савицкая
www.kafiye.net