SANALIMIZ (var olmayan) EVİMİZ

Eğer bir insan seni sevmiyorsa, her konuda senden hoşlanmıyor demektir. Bu nedenle birisi ′′ kazık ′′ konu dışı olduğunda köprüleri hemen yakmak daha iyidir.

20 yıl önce bir gazetenin baş editörü olarak çalışıyordum ve çalışanlarım arasında ayda iki saat izin vermeyi hayal eden ve 30 gün maaş almak isteyen bir cahil vardı.

İşten geri kalanlar, son iki saatin ne kadar iyi çalıştığını söylüyordu.

Ama dava acı çekiyordu. Çünkü periyodik sadece ustalık değil, aynı zamanda ilgi gerektirir.

Bu yüzden, onun güzel işinde başka bir ′′ şapka ′′ bulduğumda (kişisel bir şey değil!!!) bir dizi iddiaya girdim ve kaburga ile soru sordum – ya çalışıyor ya da çalışmıyor.

Yoldaş ′′ hayır ′′ seçti, ama çekişti. Ne kadar kötü olduğumu anlatan uzun çarşaflı uzun mektuplar yazmaya başladı.

İtiraf ediyorum, kimse bana bu kadar uzun mektup yazmamıştı!!! Görünüşüm de tartışıldı. Ve küçük maaşı. Ve benim eğitimim. Ve aile. Kendi doğumunun ve annemin hastalığının tüm nüanslarını ve tüm hayatını tüm dolaplarda sorunlar ve kabuslar ve bir sürü iskeletle geçirdi. Freddy Krueger anında dehşetten ölürdü!!!

Ama o mektupların en önemli aksanı ′′ İnsan yanlış beslenmeyi tanımlar! Nasıl yediğine bak! Her şeyi karıştırıyor!…”

On buçuk sayfada bana Yunan ‘ ın etle yenemeyeceğini, tereyağlı ekmek ve pasta diyetisyenleri tatlı çay içmemi önermiyor!!!

Gazete ve fonksiyonları için, mektup tamamen!!

Kesinlikle ′′ somut ′′ oldum “!!! %))

Yine de dürüst olmak gerekirse, yemek yiyorum. İlk ve ikinci ve üçüncü ve salatayı aynı anda önüme koyuyorum. Ve her şeyden biraz alıyorum. Yani salata sonrası eti boğmak için kuru!!!

Yine de yoldaş kovulmak zorunda kaldı Yıllardır ısrarla sosyal ağlara sıçıyor, insanların ne kadar korkunç olduğumu ve ne kadar yanlış olduğumu ve beni ′′ berbat ′′ olarak tanımlayan şey.

Sosyal medya – ince bir kategori. Bazı sayfalarım bazen aynı sinirsel şoka neden oluyor. Ve işte bu, Penza ‘dan herhangi bir şeytani ya da İsrail’ den Slavochka ve özel çarşaflar hayatlarını tersyüz ederek internette yanlışlıkla terk ettiğim gülümsemeye aynalı tepki veriyor.

′′ Kurbağa gibi gülümsemen, kurbağa gülüşünden bıktım ′′ Kudüs bana yazdı. Ve kurbağanın resmini ′′ Anlarsın ya!”

Yani yuvarlak yüzüme olan nefret onun koyun uzamış face ‘ sini o kadar fazla ki doğuştan dış işaretim için benden ne kadar nefret ettiğini anlamalıyım!!

Bazen insanların ′′ durumu absürtleştirmelerine izin veriyorum “. Meraktan. Sado mazahizm olmadan. Sadece bana olan nefretlerinin ne kadar sonuçlanacağını merak ediyorum.

Bir kaplanın bıyığını çekmek gibi. Gizlice şunu söyleyeyim: Her seferinde kaba, alçakça ve kaba bir küfürle sona eriyor %)))

Bu nedenle zihinsel bir bozukluk görüyorum – saçlarımı boyatmam veya BIO ‘ ya ait ilk kırlangıç – ′′ kendi parçalanmış hayatımın kanlı ayak izleri ′′ – silgiyi alıp ′′ bu biyografiyi ′′ kar tarlasından siliyorum “.

Çünkü…

Sosyal ağ mayonez gibidir. Herkesin sayfası, kendi kişisel yasalarına göre dengelenmelidir, sanal olmayan ama oldukça rahat bir ev kurduğu topluluğu hesaba katarsak. Ve en ufak bir değişiklik ′′ yanlış tat ′′ bırakılmamalı.




Светлана Савицкая/
Svetlana Savitskaya

www.kafiye.net