Anneler Günü ‘ nde GÜLÜM SAMURAY…

Shandor Petefi Odu ‘ ya diş ağrısı yazmış. Ve ona okulda öğrettim. Ve sahneden okudum ve bir ifadeyle!!! Ama ne olduğunu bilmiyordum!

ANNE TEŞEKKÜRLER!!!

Kafam, daha doğrusu ′′ ağzım ′′ herkes gibi değil. Erken yaşta ortaya çıktı. Moskova bölgesindeki sosyalizmde her okulda iki tıp fakültesi vardır. Bir sebepten dolayı ilk yardımı yapmaktır. Ve ikinci diş hekimi. Her gün 9 ile 18-00 arası basit çalışıyor çünkü biz çift vardiyada çalışıyorduk. Ve diş hekimi ayda bir kez kabul etti. Beyaz Dişçi Günü ‘ nde, değişimlerden birinde sınıflardan biri ” sanasyon ” a zorlandı.

Sınıfım ′′ V ′′ 23 Balashihinskoj Okulu 1970 ile 1978 arası. ve sonra 79 ‘den 80’ e kadar A sınıfı. İki şişman teyzeden çok korktum stamotologin. Ben hariç herkes korktu. Beyaz renkte boyanmış kapının önünde bayıldı!

ANNE TEŞEKKÜRLER!

Doğal sanat! – her dişlerime gülüşümü açtığımda hemşire dedi. Ve sınıfa hızlı bir kızı geri gönderdim.

Diğerleri bu dişleri dövdü ve deldi. Birinin dişleri ağrıyor.

Diş ağrısı hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Tanrı merhamet gösterdi.

ANNE TEŞEKKÜRLER!

Evlendiğimde kocam yol ve köprü inşaatçısı dişlerimi saymaya başladı. Acaba ′′ ev yapımı ′′ ne mevcut? Hatta bazen beni bir at gibi seçtiğini düşünüyorum – haha!

ANNE TEŞEKKÜRLER!

Ve görünüşe göre ben Indigo gibi yeni nesiller gibiyim. Çünkü Valerychok ‘ un ağzında 32 diş var ve eğlenceli atı sadece 28!

Ağzındaki tüm dişler dolgudan, deniz taşları rengine göre farklıdır. Benim mat sarı sütlerim.

ANNE TEŞEKKÜRLER!

Dişçiye röntgen çektim ve ağzımda bilgelik dişleri için yer olmadığını açıkladılar. O küçük, bu yüzden 28 tane var, normal insanlar gibi 32 değil. Onların yokluğundan dolayı üzülmemem için, çünkü bilgelik dişleri insanlığın baş ağrısıdır ve hatta sorun olmasın diye önceden silinir…

Hayır, hayır. Maceradan sonra diğer ′′ aptal ′′ dişlerinin olmadığını söylemeyeceğim. Elbette vardı – örneğin ipliği her zaman ön dişlerimi ısırıyorum ve çok fazla dikiş atıyorum. Annem de çok fazla dikti – ona teşekkür ederim, ondan uzak dur!

Ve bir gün telleri ısırmaya karar verdim. Okuyan kişi bunu yapmasın. Isırık altında alt diş biraz ileri gitti! Bazı kara günler bellash ısırdım ve bir taş yakaladım – yerli diş iç kenar kaybına neden oldu, bu da geri dönüşü olmayan sonuçlara neden oldu! Ve bu hala yenilmez!

Köln ‘ de bir yazar şairin skandal davranışları nedeniyle çok gergin olduğum anlar oldu ve sağ diş sinirimi iltihaplandırdı. Tanıdığım yayıncıyla kavga etti, çünkü kitaplarını satamadıkları için yayınevi, eğer 3 gün içinde depolama ücretini ödemezse bu yeteneksiz kitapları yakmak zorunda kalacağımı söyledi bir skandalist ve yayıncıyı barışmak… ve Almanya Rusya ‘ ya aramalar geldi… Barışçıl görevini üstlendiğimde onun acısını üstlendiğimi varsayıyorum – bunu okuyan – yapma! Yine de Almanya ‘ dan sonra başıma bir başka aptalca hikaye geldi. Bir gün kız kardeşim en büyük Olga aradı ve inanılmaz bir vakayı anlattı. Dişi ağrıyor. Silindi. Sütlü çıktı. Ve işte eskilerin yerine yeni normal ve güzel bir diş büyüdü.

Öz kız kardeşimin ′′ Silah ′′ hikayesini aldıktan sonra, mekanik hasardan sonra yine sağlam kemiğe bir parça kırdım… ve bu zaten askeri garnizondaydı – doktora dedi – dişini kaldır, süt!

Doktor çok direndi – ya büyümezse!

– Kız kardeşim büyüdü, o zaman benim de büyüyeceğim, kesinlikle aptal olduğumu açıkladı.

Diş büyümedi. Kozmetik sorununu çözene kadar süt dişi yerine ağzımda delik var.

Evet. Doktor, dişinin sütlü olduğunu doğruladı. Ama sürekli diş kardeşi büyümedi.

Kız kardeşimi ziyaret ettiğimde onun de büyüdüğünü ve benim sahip olmadığımı söylediğinde:

Işık, sana tüm gerçeği anlatmadım! 4 süt dişim çıktı ve sadece bir tane büyüdü!!!

Tüm bunları söylemek için yazıyorum: Eğer böyle bir hikayen olursa, kazara mekanik şekilde hasar gören sağlıklı dişleri ağzından çıkarma!!!

Benim küçük aptal dişlerim annemin olduğunu söylüyor.

ANNE GÜNÜ – ANNE TEŞEKLER!!!

O 80 yaşında. Ve annem hala kendi (yaşıtları gibi takılmamış) gülümsüyor. Bu cennetin mucizesi (!!!) Nicholas ‘ın babasından miras kaldı, o da Prenses Naryshkinoj’ in annesinden. Bildiğiniz gibi, soylular her şeyden önce gelin ve atları seçtiler. Nesillerin değişiminde genetik bir seçim yapıldı.

Büyükbabam Nikolai Popov, Rjev Almanlar altında öldürülen günahkar, Baba Polina ‘ nın anlattığı gibi dişleriyle gurur duyuyordu. Kesinlikle düzgün beyaz inciler. Ama diş dişleri biraz sarsıldı. Gençken düşünülmeli. yaşındaki bir yakışıklı olarak öldü!!! Yani sıra mükemmel düzgün olmak için onları içkiyle kesti…

Bu yıl 57. yaşıma girdim bu resimleri çektim ve dişlerimin yeterince beyaz olmadığına karar verdim. Ve beyazlatma amaçlı ücretli kliniğe gittim, şu anda bir yerlerde yapıldığını duydum…

Çok yakışıklı bir doktor, sanırım 30-35 yaşlarında Arap, benim ” ağzıma ” baktı ve şöyle dedi:

Ben dürüst bir adamım, madam. Sana ekstra beyazlatma yapmayacağım. Ekstra manipülasyon yok. Bu sadece doğal sanatını mahvedecek. Hayır, hayır. Sana söyleyebilirim ki 30 bin öde ve temizlik ve beyazlatma yapayım. Ama bunu yapmayacağım. Ben dürüst bir adamım, madam.

Neden gülümsüyorsun? Bir şekilde kahve sarısı olmalılar…

Japon atasözü der ki, hiçbir düşman gülen samurayı vuramaz! – bu sözcüklerle Arap doktor doğal dişlerin ” çiçek ” cetvelini aldı, kişisel rengimi ortada bir yerde belirledi. Beyaz değiller. Siyahlar da değil haha!!!

Küçük aptal dişlerim aslında keskin bir silah.

ANNE TEŞEKKÜRLER!!!

Oh, ′′ diş ′′ ile karşılaştığım kişileri ne kadar kıskanmıyorum

Bir ANNE gibi gülümsüyorum, örneğin çok üzüldüğümde. Acı çektiğinde. Eğlenceli olduğunda. Mutlu olduğunda. Sana gittiğimde. (sen – rusich ‘ in düşmanı olarak kabul edildi). Kötü hissettiğim zaman ve iyi olduğunda gülümsüyorum. Her zaman gülümsüyorum. Kocam bile ne zaman samimi gülümsediğimi ve ne zaman midem bulanıyor.

Kendi gülüşümü hiç sevmiyorum. Dedem daha iyiydi. Annenin evinde ve daha fazla.

Ama.

ANNE TEŞEKKÜRLER!

Bana gerçek bir samuray hediyesi verdi!

Bugün onu arayacağım ve bunun için teşekkür edeceğim!

Annen sana miras olarak ne verdi?


Светлана Савицкая
www.kafiye.net