Gözün aydın Azerbaycan!!!

Azerbaycan için büyük önem arzeden Şuşa şehrinin Ermeni işgalinden kurtuluşunu gözyaşları içerisinde izledim. İnşallah geride kalan işgal altındaki yerleri de kısa zamanda kurtararak büyük bir bayrama kavuşmuş olalım.

İki devlet bir millet olarak Azerbaycan ordusunun başarısını kutluyorum. Bundan sonrasini da kurtarmak için büyük gayret göstereceğinizi biliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah zaferinizi mübarek eylesin. Bu savaşta şehit düşen askerlerimize Allah rahmet eylesin. Yaralı vatandaşlarımıza ve askerlerimize de acil şifalar diliyorum.

Azerbaycan başarınızı kutluyor Allah’tan devamını diliyorum. Azerbaycan ordusuna ve halkına bu başarının hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Saygılarımla.


8 Kasım 2020 Pazar

Hüseyin Durmuş

Emekli edebiyat öğretmeni
Şair yazar
www.kafiye.net edebiyat sayfasının sahibi


Табрикларим, Озарбайжон!!!


Озарбайжон учун буюк аҳамиятга молик бўлган, Шуша шаҳрини арман босқинидан озод этилганини, кўз ёшларим билан қаршиладим. Қисқа вақт ичида ишғолдаги қолган тупроқларни ҳам озод қилиб, буюк ғалабага эришади деган умиддаман.


Мен икки давлат бир миллат бўлган, қардош Озарбайжон армиясининг муваффақияти билан қутлайман. Бундан кейинги тупроқларингизни ҳам озод этмоқ учун, буюк жасорат кўрсатишингизга аминман. Бу ишда Аллоҳ сизга ёр ва мададкор бўлсин! Аллоҳ ғалабангизни бардавом қилсин.Урушда ҳалок бўлган аскарларимизни Аллоҳ раҳмат қилсин. Ярадор ватандошларимизга ва аскарларимизга комил шифолар тилайман.

Озарбайжон муваффақиятингиз муборак бўлсин! Озарбайжон армияси ва халқига, бу муваффақият кўплаб ҳайрли ишларга сабаб бўлишини тилайман.


Хурмат ила

8 ноябр 2020 й Якшанба

Хусейн Дурмуш
Нафақадаги адабиёт ўқитувчиси,
Шоир ва ёзувчи


Yayına Hazırlayan/Tercüme
Gülzira Sharipova

www.kafiye.net адабиёт саҳифаси соҳиби