Kimse Bana Kızmasın!!!



Selamlar Sevgili dostlar. Günlerdir kafamaİki konu takıldı. Hoş Ben kafama tokadan başka bir şey takmama ister istemez takıldı. elde değil hem kafama takıldı hem de kafamın gizli olan asfalyalarımı da attırdı. Gelelim beni kızdıran mı diyelim güzel mi diyelim 2 konuya. Dikkatle okuduktan sonra düşüncelerinizde yazar mısınız?


İnsan hayatının değerli olduğu şu günlerde korana ülkemizi allak bullak etmek üzere. Ama insanlarımız ne yazık ki hala ciddiyetine varamadı veya durumu görmek istemiyor. Ben 66 yaşındayım devlet bana evde otur dedi yalnız olmama rağmen yalnız yaşamama rağmen samimi söylüyorum evimden dışarı çıkmıyorum. Çatıya çıkıyorum yürüyüş yapıyorum. Evin içinde odalar arası yürüyüş yapıyorum bazen de evden dışarı çıkıyorum 1 kilometre yürüyen eve geri dönüyorum. Kimseye misafirliğe gitmiyorum bana gelen yok Allah’a şükür evde rahatım.yalnızım yemeğimi yapıyorum bulaşığını yıkıyorum çamaşır makine yıkıyor asıyorum. İki tane balkonda çiçekler var onlarla uğraşıyorum. Vakit nasıl geçiyor bilmiyorum. Ama şu koronoya dikkat etmeyen insanlar var ya bana ister kızın, ister herkes sıraya geçsin, isterse akıllarına gelen her türlü küfür yapsın. Benim sağlığımı düşünmeyen, benim yaşamama önem vermeyen, maskesiz dolaşan, pandemi kurallarına uymayan ne kadar insan varsa, maske takmıyorsa, Bu ülkenin geleceğini karartmak istiyorsa, kişiler benim gözümde; vatan haini, şerefsiz, insan düşmanı, katildir. İsteyen kızsın isteyen beni dava etsin.


Gelelim 2 konuya bir çok kişi ya evlenmek vaadiyle, ya dış ülkeden ülkemize para getirmek amacıyla, ya da bavul dolusu paralar ülkeye getirilecek diye önceden istenen paraları veriyorlar. Sonra be dolandırıldım param gitti, devlet bana yardım etsin. Nerede bu devlet, ben bu devlete güvenmeyeceğim de kime güveneceğim diyerek yaygara koparıyorlar. Benim de başıma 3 defa geldi 3 değişik ülkeden 3 tane hatun benimle evlenmek istedi. Hem de yaşları 30- 35 ve benden para istediler. Ben de ona dedim ki para isteme benden sogurum senden.Ne para vermedim, para yolladım. Onlar da benimle konuşmaktan vazgeçti. Hatun bulacağız diye, gencecik bayanlarla beraber olacağız diye acele eden beyler soyulup çırılçıplak kalıyorlar. Sen haber ver yansın yaygara. Arkadaş kendine dikkat et tavuk gibi kendini oldurma. Kadın gelecek yerden tavuk esirgenmez. Dikkat et dikkat!!!


Evet Sevgili dostlar. Ben içimi döktüm ben peşinden gelecekler de adres vereyim isterlerse sıraya geçsinler, beni mahkemeye versinler. Yetti garibe yetti! Sizler yaparken ne sıkıntı yok her şey yolunda, Ben söylerken iyi değil, kötü biriyim öyle mi? Hodri meydan! Benim kaybedecek hiçbir şeyim yok, ama kaybedecek varlığı olan da lütfen dikkat etsinler. Ben de artık devletime güveniyorum sizler gibi ve bundan sonra devletinden bazı isteklerim olacak. Sadece fazla param olmadığı için bazı kişilere dava açamıyorum. Allah onu da kolaylığını verecektir mutlaka, bekleyin beni!

Ben sözümü fazla uzatmayayım. Gerçekten pandomin nedeniyle isyandayım, artık ne bam teli kaldı, ne de kafada saçları yolmaktan başımda siyahları yolmuş, beyazlarla düğün yapıyorum.

Hoşçakalın Sevgili dostlar. Tüm güzelliklerin sizlerin olması dileğiyle.

Saygılarımla.

23 10 2020 cuma/Karabağlar
Hüseyin Durmuş
Emekli edebiyat öğretmen
iŞair yazar
www.kafiy.net